Bonus till laget hos Stadium
Klädavtalet innebär att laget har möjlighet att få bonus på inköp hos Stadium. Ett perfekt sätt att stödja laget samtidigt som man handlar till sig själv!
Om man har ett Stadium bonuskort så kan man koppla det till Saltsjö-Boo IF P05 via nedanstående länk. 3% tillfaller vårt lag och ni behåller er egen bonus.

Att tänka på vid cuper
  • Vi håller ihop gruppen mellan matcherna, viktigt att varva ned.
  • Vi tar av oss benskydd och fotbollsskor (skor med dobbar) mellan matcherna, viktigt att killarnas fötter får vila.
  • Mat: Vi dricker vatten och inget annat. Alla tar med sig en matlåda (lunch, “riktig mat”) och mellis (frukt, smörgås m.m.) På de flesta cuper serveras ingen riktig mat utan endast korv, hamburgare etc. För tips om mat, titta gärna under kost på hemsidan.
  • Godis, läsk, chips, glass, bullar, fredagsmys tillbehör existerar inte innan och under cup. När cupen är slut så är det upp till var och en.
  • Under cup representerar vi klubben dvs vi har klubbkläder (utöver matchkläderna) så långt som möjligt samt har ryggsäcken med oss.

Ansvarsområden P05
Huvudtränare: Arris
Assisterande tränare: Andy
Fystränare: Milad
Lagledare: Johanna
Materialansvar: Haile, Andy
Kassör: Ulrika
Sponsoransvarig: Fredrik K
Hemsida: Johanna
Facebook: Carola, Ulrika
Kaffekorgsansvar: Mattias, Amparo
Aktivitetsfixare: Åsa
Film/Youtube: Sotirios
Revisor: Åsa
Förväntningar
från Saltsjö-Boo IFs förväntansdokument
Förväntningar som Saltsjö-Boo IF har på dig som förälder/vårdnadshavare till spelare i föreningen:
  • Ditt barn kommer till träning eller match i rätt tid och är klädd enligt lagets regler och rekommendationer.
  • Förälder eller spelare meddelar sig enligt lagledningens anvisningar vid sjukdom eller annan frånvaro.
  • Förälder stöttar spelare att sträva efter så hög närvaro som möjligt.
  • Förälder är ansvarig att spelare har 100% svarsfrekvens till tränings och matchkallelser.
  • Du tar kontakt med föreningens ledare om det inträffar något som påverkar ditt barns möjlighet att träna och/eller spela match.
  • Vid frågor, eventuella problem eller synpunkter förväntas du som förälder kontakta berörd tränare på ett konstruktivt sätt vid ett passande tillfälle.
  • Det är viktigt att stötta ledarna i deras beslut. Finns det beslut som du ifrågasätter, diskutera inte detta inför barnen utan gör det vid ett passande tillfälle.
  • Du betalar i rätt tid de tränings- och medlemsavgifter som föreningen fakturerar via angiven epostadress. Detta är av yttersta vikt eftersom det påverkar försäkringsvillkoren för alla som deltar i träning och på match.
  • Du informerar om förändringar då det gäller dina/era kontaktuppgifter. Du läser information från förening och laget och ser till att besvara i tid samt informerar dig om föreningens verksamhet genom att läsa den information som avser ditt/dina barns lag. Du svarar också på eventuella förfrågningar från de som leder verksamheten.
  • Du ser till att ditt barn blir representerat på föräldramöten.
  • Du skapar förutsättningar för att ditt barn klarar sin träning.
  • Du är uppmärksam på kränkningar och mobbningstendenser och ser till att ledare eller styrelse får veta om en spelare utsätts för obehag.
  • Vid matcher ”hejar” vi fram våra lag på ett trevligt och uppmuntrande sätt. Vi uppträder trevligt mot de andra lagen.
  • Du uppmuntrar ditt barn att träna och spela på ett sportsligt och positivt sätt
  • Som förälder hjälper du spelaren att prioritera träning och match under fotbollssäsong.
  • Som förälder hjälper ditt barn att få rätt mängd sömn och äta tillräckligt med mat före och efter träning/match.
  • Som förälder respekterar du föreningens riktlinjer kring dryck och kost i samband med träning och match. Informationen hittar du under fliken ”hälsa” på www.s-bif.com.
  • Hjälp ditt barn att planera så att det blir tid för både skolarbete och träning.