Lagkläder

Saltsjö-Boo IF spelar i kläder från Nike. Samtliga tjejer i laget ska ha ett grundset av kläder enligt nedan. Kläderna finns på Stadium (Team Sales) i Sickla. Kolla med ledare för laget hur beställning ska göras.

• Matchtställ hemma svart (matchtröja, shorts, strumpor).
  • Matchställ borta vitt (matchtröja, shorts och strumpor).
  • T-shirt för träning
  • Träningsbyxa långbyxa
  • Träningströja långärmad
  • Vindjacka
  • Ryggsäck

Här är länk till Saltsjö-Boo IF:s sida på Stadium Team Sales.

När du handlar kläder ur Saltsjö-Boo IF:s profil ska köpet registreras på lagets bonuskort, uppge alltid vilket lag du tillhör i kassan (samtliga lag har ett eget bonuskort). Alla köp är bonusgrundande. 10 % ifrån Stadium samt 10 % ifrån Nike (på Nikeprodukter) tillfaller tillbaka på laget årsvis. Det går också bra att uppge laget när du handlar privat på Stadium.

Har du ett eget Stadium Member kan du gå in på www.stadium.se och koppla på ditt medlemskap till Saltsjö-Boo IF. 3 % av dina inköp på Stadium tillfaller då laget per år.
Benskydd
Benskydd är obligatoriskt såväl på träning som match.
Fotbollen
Tjejerna har en egen boll som de själva ansvarar för. Tränarna har inget ansvar över att ta med bollar till träningarna.

• Bollen ska tas med till och från varje träning (ej match). Flickorna tar alltså hand om sin egen boll.
  • Spela/träna gärna med bollen hemma men låt den inte ligga ute och bli förstörd.
  • Flickorna (föräldrarna) har eget ansvar att hålla reda på bollen. Om bollen kommer bort kan ni bli ersättningsskyldiga.