Stödmedlemskap
Vi önskar att alla föräldrar tecknar stödmedlemskap i föreningen (även andra är välkomna att teckna stödmedlemskap). Medlemskapet är självfallet frivilligt, men vi är en liten och nystartad förening, där vi gemensamt bidrar till vår egen lycka. Fler medlemmar ger oss bättre möjligheter att lyckas med allt som vi vill åstadkomma. Idag är alla aktiva personer medlemmar: tränare, ledare, styrelse och spelare. Tecknar stödmedlemskap gör ni här. I kommentarsfältet kan ni uppge Flickor 05.
Närvaro

Vi förutsätter att ni meddelar oss om er dotter kommer delta på träning, match eller cup. Närvaro/frånvaro meddelas i första hand, så länge det är möjligt, via kallelse som skickas till er med mail. I andra hand meddelas tränare direkt.

Prenumerera på kalender

Enklaste sättet att hålla sig uppdaterad med kommande aktiviteter för flickor 05 är att prenumerera på lagets kalender här på hemsidan. När du prenumererar på kalendern kopplas alla aktiviteter direkt ihop med din egna kalender.

Gå till Kalender i sidomenyn och klicka sedan på Prenumerera uppe till höger. Där finns ytterligare information hur ni går till väga.

Regler vid sidan av
Vid sidan av planen stöttar vi laget och håller en trevlig ton gentemot egna laget, motståndare samt domare.
Facebookgrupp
Vi har en "sluten" grupp på Facebook där det går att följa tjejernas fotbollsliv, gruppen heter Saltsjö-Boo IF F05. Sen finns det också en sluten grupp avsedd för föräldrar till tjejer i laget som heter Saltsjö-Boo IF F05 Föräldragrupp.
Då det även kan komma ut viss information via denna kanal är det bra att ansöka om att få vara med i gruppen/grupperna.
Ungdomsregistrering av spelare

För att få vara med och spela match måste samtliga spelare fylla i blanketten INTYG för ungdomsregistrering och lämna in den till någon av ledarna för laget. Eftersom det krävs att blanketten fylls i och lämnas in för att få spela match, är det viktigt att det blir gjort!

Ni fyller i allt förutom föreningsnummer, det ordnar någon av ledarna, som också ser till att blanketten skrivs under av någon från föreningen.

Blanketten hittar ni på denna länk.