Sponsorhuset

Handla på Sponsorhuset - både du och Saltsjö-Boo IF F05 tjänar på det!

Nu kan du stötta Saltsjö-Boo IF F05 när du ska boka hotell eller handla på nätet.

Går du via vår sida på Sponsorhuset får du tillbaka riktiga pengar, som sedan delas mellan Saltsjö-Boo IF F05 och du som är medlem hos Sponsorhuset!

Exempel på butiker: Hotels.com, Byggmax, Lets Deal, InkClub, Booking.com, CDON, Bokus, Animail och Lyko!

Börja med att bli medlem här:

Bonus till laget
När du handlar kläder ur Saltsjö-Boo IF:s profil ska köpet registreras på lagets bonuskort, uppge alltid vilket lag du tillhör i kassan (samtliga lag har ett eget bonuskort). Alla köp är bonusgrundande. 10 % ifrån Stadium samt 10 % ifrån Nike (på Nikeprodukter) tillfaller tillbaka på laget årsvis. Det går också bra att uppge laget när du handlar privat på Stadium.

Har du ett eget Stadium Member kan du gå in på www.stadium.se och koppla på ditt medlemskap till Saltsjö-Boo IF. 3 % av dina inköp på Stadium tillfaller då laget per år.
Vill du sponsra
Som sponsor är du bidragande i ambitionen i att erbjuda laget en meningsfull och rolig aktivitet. Om du vill sponsra lag flickor 05 maila till f05sbif@gmail.com för vidare information.