Stadium Sickla Teamsales

Träningskläder, supporterkläder, jackor, mössor etc köps med fördel direkt i teamsaleshörnan på Stadium Sickla eller i webshop via länk: http://www.stadiumteamsales.se/saltsjobooif/sbif

Ange Saltsjö-Boo IF och vårt lag i kassan så ni erhåller korrekt rabatt.

Är du redan Stadium bonusmedlem?, välj då Saltsjö-Boo IF P04 som favoritlag. Du behåller din bonus men 3% går som bonus direkt till vårt lag. Detta gäller alla Stadiumbutiker samt webben.

Vill du inte bli bonusmedlem i Stadium, ange alltid förening Saltsjö-Boo IF P04 i kassan vid alla köp på Stadium Sickla så går 10% bonus direkt till laget.

Vid köp av produkter i teamsales sortiment (både centrala och egna inköp) betalas ingen privat bonus ut, däremot 10% till laget vid andra märken och 20% på Nikeprodukter.

Länk för registrering finner du här: https://www.stadium.se/teamsales/Saltsj%C3%B6%20Boo%20IF/Section/Saltsj%C3%B6-Boo%20IF%20F06

Träningsklädsel och utrustning
Summering obligatorisk utrustning:
* Saltsjö-Boo IF ryggsäck.
* Svarta Saltsjö-Boo träningskläder
* Fotbollsskor anpassat underlag och kallelse
* Benskydd
* Boll
* Vattenflaska

Utomhusaktivitet vid behov:
* Svart underställ
* Svarta vantar
* Svart SBIF mössa
* SBIF vind och regnjacka

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

På våra träningar skall spelarna vara klädda i de träningskläder som köpts in.
Matchtröja används inte på träning.
Inga klädesplagg med föreningsloggor för andra föreningar, lokala eller världskända, accepteras.

Förhållningsregler:

# Kläderna används på varje fotbollsträning.

# Väskan skall med på varje träning.

# Kläder som är med på träning, men inte används ska ligga i resp. spelares väska.
# Används inte på skolan/idrottsdagar eller på andra sporter.
# Spelarens/föräldrarnas ansvar att hålla reda på utrustning, om de förstörs eller försvinner beställer ni nya av Stadium Teamsales.

Matchkläder och utrustning
Summering obligatorisk utrustning:
* Saltsjö-Boo IF ryggsäck.
* Svarta Saltsjö-Boo matchkläder
* Vit bortatröja och strumpor medtages på samtliga cuper samt bortamatcher sanktan.
* Svarta överdagsbyxor och ziptröja
* Joggingskor
* Fotbollsskor anpassat underlag
* Benskydd
* Vattenflaska
* Hopprep

Utomhusaktivitet vid behov:
* Svart underställ
* Svarta vantar
* Svart SBIF mössa
* SBIF vind och regnjacka.

Förhållningsregler:

# Kläderna används på varje match.

# Väska skall med på varje match.

# Kläder som är med på match men inte används ska ligga i resp. spelares väska.
# Används inte på skolan/idrottsdagar eller på andra sporter.
# Spelarens/föräldrarnas ansvar att hålla reda på kläder, om det förstörs eller kommer bort blir ni ersättningsskyldiga.

Bollar
Alla spelare förses med varsin boll. Varje spelare har ansvar för sin egen boll. På träningar kommer bollen nyttjas av även andra spelare man kommer alltså inte nödvändigtvis träna med sin boll.

Förhållningsregler:

# Tag med bollen till och från varje träning (ej match).
# Spela/träna gärna med bollen hemma men låt den inte ligga ute och bli förstörd.
# Helt ok att ta med bollen till skolan om ni ska åka direkt till träningen men då önskar vi att den ligger i en väska eller påse och inte spelas med på skolan.
# Spelarens/föräldrarnas ansvar att hålla reda på boll, om den kommer bort blir ni ersättningsskyldiga.
# Skriv inte på bollen.
# Pumpa inte bollen. Behöver den pumpas - säg till på träningen så gör tränarna det!

Privat användande utrustning
Följande utrustning får inte nyttjas utanför lagets aktiviteter:
  • Matchkläder
  • Rese / fritidskläder
  • Väska

Vad gäller de träningskläder som träningshorts, tränings t-shirt, träningsszip samt boll vill vi inte att dessa används vid utövande av andra sporter, på skoltid, på skolgymnastik, idrottsdag eller som allmänt fritidsplagg. Om ni önskar använda dem vid spontanidrottande t.ex. individuell fotbollsträning är detta ok.

Vi förutsätter att tjejerna alltid har hela och rena träningskläder på våra träningar. Skulle något träningsplagg försvinna eller bli förstört på grund av privat användande är det ert ansvar att införskaffa och betala för ersättande plagg inklusive tryckkostnad.

Om bollen slits på på grund av korrekt användande står laget för ny boll. Om bollen förloras eller förstörs genom att den t.ex. lämnas utomhus är det ert ansvar att införskaffa och betala för ersättningsboll.

Packlista sova över cup
När vi åker på cup med övernattning är det viktigt med rätt packning med samtidigt som det inte får bli för mycket att bära på. Vi föreslår därför att ni följer denna packlista:

Svart matchställ inkl extra strumpor
Vitt matchställ
SBIF rese / fritidskläder. Grå sweatpant och sweatshirt samt svarta shorts och vit t-shirt
SBIF regnjacka
Fotbollsskor för spel på angivet underlag
Benskydd
Löparskor
SBIF mössa och vantar.
Salförläggning: Luftmadrass / liggunderlag, max 90 cm.  bred. Kudde, sängkläder /sovsäck. Extra lakan under luftmadrassen (tar bort kyla och knarr)
Stuga / vandrarhem: Underlakan, påslakan, örngott.
Kläder att sova i
1-2 ombyte "civila" kläder + underkläder så det räcker till ett byte per dag.
Hygienartiklar
Foppatofflor/flipflops
SBIF Ryggsäck
Handduk
Ev. medicin, astmaspray etc.
Ev. hjälpmedel som knäskydd, skoinlägg etc.

Meddela medföljande ledare eventuella allergier eller annan viktig information.