Pojkar 06
Förhållningsregler kläder/utrustning

1 Kläderna används på varje fotbollsträning och match.

2 Väskan ska med på varje träning och match.

3 Kläder som är med på träningen, men inte används ska ligga i resp. spelares väska.
4 Används inte på skolan/idrottsdagar eller på andra sporter.
5 Spelarens/föräldrarnas ansvar att hålla reda på kläder, om det förstörs eller kommer bort blir ni ersättningsskyldiga.

Bollar

Vi spelar med Selectbollar (butikspris ca 400:-) då vi vill att killarna ska ha bra förutsättningar. Varje spelare har ansvar för sin egen boll.

# Tag med bollen till och från varje träning (ej match).
# Spela/träna gärna med bollen hemma men låt den inte ligga ute och bli förstörd.
# Helt ok att ta med bollen till skolan om ni ska åka direkt till träningen men då önskar vi att den ligger i en väska eller påse och inte spelas med på skolan.
# Spelarens/föräldrarnas ansvar att hålla reda på boll, om den kommer bort blir ni ersättningsskyldiga.
# Skriv inte på bollen.
# Pumpa inte bollen. Behöver den pumpas - säg till på träningen så gör tränarna det!