Ansvarsområden F06

Aktivitetsansvariga -
Fikakorgsansvarig -

Stödmedlemskap

Vi önskar att alla föräldrar tecknar stödmedlemskap i föreningen, information om detta har skickats ut via mail.
Medlemskapet är självfallet frivilligt, men vi är som vi alla vet en liten och nystartad förening, där vi gemensamt bidrar till vår egen lycka. I o m att fler väljer att vara medlemmar ger det oss bättre möjligheter att lyckas med allt som vi vill åstadkomma. Idag är alla aktiva personer medlemmar: tränare, ledare, styrelse och spelare. I dagsläget har vi även ca 35 stödmedlemmar, föräldrar och far- och morföräldrar till spelare.

100% kontakt för närvaro/återbud/avvikelser

Vi förutsätter att ni meddelar er om er dotters närvaro/frånvaro via kallelse som skickas till er mail. Vi förutsätter att er dotter kommer på träning om inte annat meddelats.

Om ert barn blir sjuk eller får annat förhinder inför träning ska detta alltid meddelas via länken.

Om ert barn blir sjuk inför en match/cup ska detta alltid meddelas (så snart som möjligt) till den som är "ansvarig tränare" för aktuell match. Vem det är står i kallelserna.

Facebookgrupp

Vi har en sluten grupp på Facebook, där ni kan följa tjejernas fotbollsliv "live", och även uppdatera själva från träningar/cuper/läger etc. Gruppen heter Saltsjö-Boo IF F06.