Goeras Fotball Education
Ta gärna kontakt med vår samarbetspartner om ni vill finslipa er fotbollsteknik.

Ansvarsområden F04
Lagledare - Madelene Hjelte
Klädansvarig, Kontakt med Stadium Teamsales - Lotta Blomstedt
Socialamedia kanaler - Linda Andell
Lagkassör - Lars-Einar Pettersson

Stödmedlemskap

Vi önskar att alla föräldrar tecknar stödmedlemskap i föreningen, information om detta har skickats ut via mail.
Medlemskapet är självfallet frivilligt, men vi är en liten och nystartad förening, där vi gemensamt bidrar till vår egen lycka. Fler medlemmar ger oss bättre möjligheter att lyckas med allt som vi vill åstadkomma. Idag är alla aktiva personer medlemmar: tränare, ledare, styrelse och spelare. I dagsläget har vi ca 35 stödmedlemmar, föräldrar, far- och morföräldrar till spelare.

100% kontakt vid närvaro eller frånvaro

Vi förutsätter att ni meddelar er om er dotter kommer delta på träning, match eller cup och närvaro/frånvaro meddelas via kallelse som skickas till er med mail.

Om ert barn blir sjuk eller får annat förhinder inför träning ska detta alltid meddelas via länken.

Om ert barn blir sjuk inför en match/cup ska detta alltid meddelas (så snart som möjligt) till den som är "ansvarig tränare" för aktuell match/cup. Vem det är står i kallelserna.

Facebookgrupp

Vi har en sluten grupp på Facebook, där ni kan följa tjejernas fotbollsliv "live", och uppdatera själva från träningar,cuper,läger etc  Gruppen heter Saltsjö-Boo IF F04.

Vidare har vi en sluten grupp för föräldrar där alla föräldrar till spelande tjejer tar del av information, uppdaterar oss och ställer frågor. Gruppen heter: Föräldragrupp Saltsjö Boo IF F04.