Camp Tollare 11-12 juni
Träningsläger på naturgräs 14.00-16.00 lördag och söndag 11-12 juni. Matchhelg i Sanktan också, så fotboll hela helgen :)

Söndag kör vi gemensam lunch, kl. 12.00 följt av lek/spontanfotboll/häng.

Väl mött,
Ledarna
Bakning med laget 10/5
Familjen Ahlgren bjuder in alla tjejer till sitt hem för att baka tillsammans.
Upplägget är att barnen kommer och bakar och att föräldrar och syskon är välkomna att ansluta ett par timmar senare för att fika upp det som bakats. Alla bidrag som skänks för bullar och kakor går oavkortat till lagkassan :)

När: söndagen den 10/5 kl. 13.00 (tjejerna) och 15.00 (föräldrar och syskon)
Adress: Kapellvägen 6, Skuru

Anteckna i era kalendrar redan nu. Kallelse kommer efter påsk.
Sommarcamp, reviderad 2015-03-30
Vi har för ambition att köra två dagar, 22-23/6, inför Aroscupen, och då hitta en gräsplan så vi kan lära känna underlaget som vi kommer att spela på i Aros.  Vi kommer mao inte köra perioden som vi tidigare kommunicerat (15-18/6, 9-16 månd-onsd och 9-14 torsd).
Vi kikar även på ett uppstartsläger måndag-onsdag v. 33, eventuellt med övernattning. Återkommer om detta.
Kommande cuper
Den 24-26 april åker vi på vår första "sova-över-cup" Giffcupen i Tidaholm. Matchspel 25-26/4, men vi åker från Nacka på eftermiddagen den 24/4.
Mer info under "cuper" så småningom.

Den 25-28 juni åker hela föreningen (alla lag är representerade!) till Aroscupen i Västerås.
När det närmar sig lägger vi ut mer info under "cuper".

Av erfarenhet vet vi att hotellrummen tar slut tidigt iom dessa cuper, varför det kan vara bra för medföljande föräldrar att boka upp så snart man bestämt att man ska med. För Aroscupen, se utskickat mail från 15 dec, "Tips på boende i Aros" där vi tipsar om Stadshotellet i Västerås: http://classic.elite.se/sv/hotell/vasteras/stadshotellet?gclid=CMOvyKqnxsICFUIDcwodMQwAvw