Välkommen till P05

Vi bedriver fotbollsutbildning med hög kvalitet, glädje och gemenskap.
Stor tonvikt läggs på att spela en fartfylld, teknisk och underhållande fotboll där laget alltid går först. Vi vill skapa en bra utvecklingsmiljö för spelarna där alla känner sig trygga och delaktiga. Våra spelare kännetecknas av ambition, kreativitet, mod och kamratskap.
Vi tränar regelbundet 3-4 gånger i veckan och spelar många matcher/cuper.
I Sankt Erikscupen deltar vi med ett lag Div 1.

Under 2018 utökar vi truppen och vi välkomnar utespelare och målvakter som vill satsa på sin fotboll.
Stämmer vår profil in på dig? Är du intresserad av att spela i vårt lag?
Tveka inte att höra av dig.

Kontakta vår lagledare eller tränare.
Lagledare: Johanna Lorentzi
johanna_lorentzi@yahoo.se

Brons i Football Cup Barcelona P04
2018-04-10 21:46

Vi har haft en härlig resa till Barcelona och Salou där vi hann med både träning, bad, Camp Nou och att spela cup. Denna gång valde vi att spela i 04-klassen vilket innebar matcher mot lag som bitvis var fysiskt mycket större. En utmaning som killarna klarade bra, efter sex spelade matcher summerade vi fem vinster och en oavgjord. Vi mötte lag från Irland, Skottland, Frankrike och Katalonien. Efter gruppspelet var vi tvåa i gruppen med samma poäng som ettan men sämre målskillnad och mötte tvåan från andra gruppen i match om tredje pris. Med en avslutande vinst mot CEF Bosc de Tosca så slutar vi som 3:a.

Riktigt kul också att Minos utsågs till bäste spelare.

Bra organiserad cup som vi gärna kommer tillbaka till. Nu är vi tillbaka i vardagen och dags för Sanktan-spel.

Välkommen Oliver med familj
2018-02-27 20:23
Oliver kommer närmast från Boo FF P05:1

Välkommen Alfons med familj
2018-02-27 20:15
Alfons kommer närmast från Boo FF P05:1

Gott nytt år!
2017-12-30 16:33
Ett händelserikt och fantastiskt år går mot sitt slut. Vi önskar alla spelare, ledare, föräldrar, sponsorer och vänner ett riktigt gott nytt år! Det är ni som gör detta möjligt.
Nu ser vi fram emot 2018 med ny resa till Barcelona, 13-årsturnering i Lomma och mycket mer...
Vintercupen Kristinehamn
2017-12-10 19:26
Vi har spelat Vintercupen i Kristinehamn som BP P05:1 bjudit in 12 stycken lag till för att spela 11-mannamatcher helgen 1-3 december. Många bra lag vilket gav spännande och jämna matcher med utmärkta förhållanden i den fullstora och varma hallen samt dessutom utmärkta domare & linjedomare.
Vi började gruppspelet på fredagen med bra spel och vinst mot Triangelns IK. Under lördagen spelades tre gruppmatcher, den första vinst mot IFK Stocksund (och mängder av missade målchanser). Den andra blev oavgjort mot FC Djursholm som kvitterade med 1 minut kvar av matchen och den tredje en spännande kvällsmatch mot FK Lillån där vi vann till slut.
Söndagen startade med sista gruppmatchen mot BP P05:1 (det enda 05-laget vi förlorat mot i höst under ordinarie speltid) som blev för svårt för oss, vi kommer inte upp i nivå och gör missar. Vi slutar trea i gruppen efter BP som vann alla sina matcher och FC Djursholm på samma poäng som oss men bättre målskillnad. Den avslutande placeringsmatchen mot Hammarby slutar oavgjort och vi delar 5:e med Hammarby.
Stort tack till BP P05:1 och Patrick Luxenburg för ett kanonarrangemang!
Saltsjö-Boo IF , 23/02 13:25
Saltsjö-Boo IF , 24/11 17:00