Välkommen till P05

Vi bedriver fotbollsutbildning med hög kvalitet, glädje och gemenskap.
Stor tonvikt läggs på att spela en fartfylld, teknisk och underhållande fotboll där laget alltid går först. Vi vill skapa en bra utvecklingsmiljö för spelarna där alla känner sig trygga och delaktiga. Våra spelare kännetecknas av ambition, kreativitet, mod och kamratskap.
Vi tränar regelbundet 3-4 gånger i veckan och spelar många matcher/cuper.
I Sankt Erikscupen deltar vi med ett lag Div 1.

Under 2018 utökar vi truppen och vi välkomnar utespelare och målvakter som vill satsa på sin fotboll.
Stämmer vår profil in på dig? Är du intresserad av att spela i vårt lag?
Tveka inte att höra av dig. Vi har provträningar löpande.

Kontakta vår lagledare eller tränare.
Lagledare: Johanna Lorentzi
johanna_lorentzi@yahoo.se

Följ oss på Instagram @sbifp05 eller i Sportswik
Halvvägs i Sanktan
2018-06-12 21:55
Nu har vi spelat sista matchen före sommaren i Sanktan och är halvvägs genom serien. Vi har börjat starkt och avslutar våren som serieledare. Härnäst ser vi fram emot 13-årsturneringen i Lomma där vi är stolta över att vara inbjudna som ett av 16 lag i Sverige.
Brons i Football Cup Barcelona P04
2018-04-10 21:46

Vi har haft en härlig resa till Barcelona och Salou där vi hann med både träning, bad, Camp Nou och att spela cup. Denna gång valde vi att spela i P04-klassen vilket innebar matcher mot lag som bitvis var fysiskt mycket större. En utmaning som killarna klarade bra, efter sex spelade matcher summerade vi fem vinster och en oavgjord. Vi mötte lag från Irland, Skottland, Frankrike och Katalonien. Efter gruppspelet var vi tvåa i gruppen med samma poäng som ettan men sämre målskillnad och mötte tvåan från andra gruppen i match om tredje pris. Med en avslutande vinst mot CEF Bosc de Tosca så slutar vi som 3:a.

Riktigt kul också att Minos utsågs till turneringens bäste spelare.

Bra organiserad cup som vi gärna kommer tillbaka till. Nu är vi tillbaka i vardagen och dags för Sanktan-spel.

Välkommen Oliver med familj
2018-02-27 20:23
Oliver kommer närmast från Boo FF P05:1

Välkommen Alfons med familj
2018-02-27 20:15
Alfons kommer närmast från Boo FF P05:1

Gott nytt år!
2017-12-30 16:33
Ett händelserikt och fantastiskt år går mot sitt slut. Vi önskar alla spelare, ledare, föräldrar, sponsorer och vänner ett riktigt gott nytt år! Det är ni som gör detta möjligt.
Nu ser vi fram emot 2018 med ny resa till Barcelona, 13-årsturnering i Lomma och mycket mer...
Saltsjö-Boo IF , 23/02 13:25
Saltsjö-Boo IF , 24/11 17:00