Välkommen till P05

Vi bedriver fotbollsutbildning med glädje, gemenskap och hög kvalitet.
Stor tonvikt läggs på att spela en fartfylld, teknisk och underhållande fotboll där laget alltid går först. Vi vill skapa en bra utvecklingsmiljö för spelarna där alla känner sig trygga och delaktiga. Våra spelare kännetecknas av kamratskap, kreativitet, mod och ambition.
Vi tränar regelbundet 3 gånger i veckan och spelar många matcher/cuper.
I Sankt Erikscupen deltar vi med ett lag i Extrasvår och ett lag i Svår.

Stämmer vår profil in på dig? Är du intresserad av att spela i vårt lag?
Under oktober-november kommer vi ha öppet för provträning.

Kontakta vår lagledare eller tränare vid intresse.
Vintercupen Kristinehamn
2017-12-10 19:26
Vi har spelat Vintercupen i Kristinehamn som BP P05:1 bjudit in 12 stycken lag till för att spela 11-mannamatcher helgen 1-3 december. Många bra lag vilket gav spännande och jämna matcher med utmärkta förhållanden i den fullstora och varma hallen samt dessutom utmärkta domare & linjedomare.
Vi började gruppspelet på fredagen med bra spel och vinst mot Triangelns IK. Under lördagen spelades tre gruppmatcher, den första vinst mot IFK Stocksund (och mängder av missade målchanser). Den andra blev oavgjort mot FC Djursholm som kvitterade med 1 minut kvar av matchen och den tredje en spännande kvällsmatch mot FK Lillån där vi vann till slut.
Söndagen startade med sista gruppmatchen mot BP P05:1 (det enda 05-laget vi förlorat mot i höst under ordinarie speltid) som blev för svårt för oss, vi kommer inte upp i nivå och gör missar. Vi slutar trea i gruppen efter BP som vann alla sina matcher och FC Djursholm på samma poäng som oss men bättre målskillnad. Den avslutande placeringsmatchen mot Hammarby slutar oavgjort och vi delar 5:e med Hammarby.
Stort tack till BP P05:1 och Patrick Luxenburg för ett kanonarrangemang!
Football Cup Barcelona
2017-11-06 21:23
Helgen 28-29 oktober spelade vi Football Cup Barcelona i Salou, en 11-mannacup för bland annat 05:or där vi fick möta lag från flera olika nationer. Det var en härlig helg med fantastiskt väder och bra organiserat både cup samt boende.
Vi började gruppspelet på lördagen med match mot det brasilianska laget Semente Futuro Yoorin, en jämn match som slutar 0-0. Därefter möter vi finska HJK Yellow i en match där vi har spelövertag och vinner med 4-2. I sista matchen på lördagen vinner vi klart över engelska laget AFC Tickton Pythons (12-0). Sista gruppmatchen på söndagen vinner vi också klart mot franska Dynamo Le Moule. Vi slutar som gruppetta med samma poäng som brasilianska laget men med bättre målskillnad.
I A-semifinal möter vi Hammarby. Vi dominerar spelmässigt men har trots många målchanser svårt att få bollen i mål. Vi lyckas bara få in ett mål samtidigt som Hammarby sätter en av sina få chanser. Matchen slutar oavgjort (1-1) och får avgöras med straffar där vi förlorar i sjätte omgången.
Matchen om tredje pris spelas mot det brasilianska laget, det bästa laget vi mötte under cupen inte minst individuellt tekniskt. Även detta en målsnål match som också slutar oavgjort (1-1) och får avgöras med straffar där vi till slut vinner. Efter matchen bytte coacherna jackor med varandra :-)
Vi har haft en superhelg! Stort tack till Football Cup Barcelona för en välorganiserad cup! Detta gör vi gärna om.
Nya spelare till P05!
2017-10-22 22:06
Välkomna Patrik och Linus som nyligen har anslutit till P05, båda har tidigare spelat i Boo FF.
Vi hälsar er med familjer varmt välkomna.
Fantastiska träningsförutsättningar nov-mars 2018 (Nackatältet)
2017-10-17 09:10

Äntligen har vi fått våra träningstider för nov-mars (2018) och det kan inte bli bättre.

Vi slipper snö, regn, vind och trånga gymnastiksalar :)

Vi kommer att träna 3ggr/v i Nackatältet hela vintern samt genomföra 1-2 fyspass i veckan med Jorge Hernandez. Perfekta utvecklingsmöjligheter!!

/ Glada tränare :)

A-semifinal i Flygfyren P04
2017-08-09 20:10
I helgen spelade vi Flygfyren Sommarcup klass P04 i Norrtälje. Gruppspelet inleddes på fredagen med en oavgjord match mot Sollentuna (2-2). Under lördagen spelades två gruppspelsmatcher till, vinst (3-0) mot Brottby och vinst (3-0) mot Sköndal. Vi vinner gruppen och gick vidare till A-slutspel.
Söndag morgon vinner killarna kvartsfinalen mot Jomala efter mycket fint spel. I den bitvis regniga semifinalen tar det dock slut mot ett hårt spelande Sollentuna (förlust 0-2).
En bra komma-igång cup efter sommarens uppehåll med matcher. Nu är vi igång med matchspelande, Sanktan nästa.
Saltsjö-Boo IF , 24/11 17:00
Saltsjö-Boo IF , 29/09 14:34