Uppstartscupen 2016
2016-08-16 10:30
Cuplördag på Myrsjö IP med nio taggade och hårt kämpande lag som fick träna sjumannafotboll inför höstens äventyr. Grabbarna i laget vill tacka sina kompisar i Stuvsta, Tyresö FF, Ingarö, Boo FF, Värmdö och Sickla för - som alltid - trevliga och utvecklande matcher.
Tack också till domarna William, Malva, Hannah-Lie och Linnea samt till cupkommittén med alla engagerade föräldrar i P07.
//Mattias

Sanktan igång
2016-04-25 10:42

Det har varit en härlig inledning av årets St Erikscup för vår del där killarna fått visa upp sitt fina passningsspel.

Visst märks det att skillnaden mellan starkt och lite svagare motstånd är större i år än vad den var förra året, men det är oftast inte ett problem för oss genom bredden vi har i vår egen trupp. Motståndarna har dessutom i de flesta femmannamatcher vi spelat haft chansen att utnyttja den nya regeln med en spelare mer. Några har avstått, vilket man får ha respekt för, men när det utnyttjats har våra killar satts under ännu mer press och fått anstränga sig ytterligare för att hålla uppe kortpassningsspelet. Det har varit roligt och givande.

Lite varmare väder bara, så kan det här bli ytterligare en kanonsäsong.

//Mattias

Träningsmatch Hammarby sjumanna
2016-04-02 17:45

Efter riktigt bra insatser två lördagar i rad togs vi ner på jorden igen av en mycket skicklig motståndare. I synnerhet individuellt räcker vi för dagen inte till. Kanske spelar det in att vi har två dagars jobbigt träningsläger i ben och knopp.

Inte förrän sista kvarten  (3 x 15 min) hamnar vi rätt i positionerna, passar oss ur pressen och gör fler mål än Bajen. Vi tar av oss hatten och gratulerar Hammarby till en välförtjänt seger.

Träningsmatch Stuvsta sjumanna
2016-03-26 14:01
Idag på Orminge BP mot trevliga Stuvsta som som alltid bjöd bra motstånd och därmed en inspirerande träningsmatch.

Våra killar fick beröm av Stuvstas ledare som första kvarten spelade jämnt med oss spel och resultatmässigt innan vi tog över mer av spel och avslut. Vi visar stora delar av matchen att vi definitivt utvecklas åt rätt håll i sjumannaspelet.

Hoppas vi ses på Träningen imorgon.
GLAD PÅSK
Calle
Träningsmatch Tyresö FF sjumanna
2016-03-19 22:17
Kul sjumannamatch på kylslagen Orminge bollplan idag mot våra kompisar i Tyresö FF. Killarna visar rätt inställning direkt från avspark, även om det tog några minuter innan passnings- och positionsspelet infann sig.

Vi spelade 3 x 15 minuter och andra perioden får vi till ett mycket bra spel, med några vackra kombinationer och rätt många mål. Sista kvarten brister vi lite i koncentration och slarvar i försvarsspelet men det må vara hänt en sådan här dag då vi uppträder som ett lag och grabbarna kämpar för varandra. Stort tack till Tyresö som ställde upp och spelade sjumanna.

Nu känns det som att utomhussäsongen kommit igång på allvar. Under försäsongen kommer vi träna två gånger per vecka och med en träningsmatch på lördagarna.
Försäsongsläger Norrköping
2016-03-13 21:05

Två intensiva dagar med tre 1.5-timmes träningspass och sammanlagt fyra vänskapsmatcher mot Eneby SK-lag. Det var sannerligen inte lätt att spela match med trötta ben, men den här kämpainsatsen kommer pojkarna ha nytta av senare i vår.

Saltsjö-Boo IF , 24/11 17:00
Saltsjö-Boo IF , 29/09 14:34