Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Saltsjö-Boo IF
Flickor 04
Välkommen till F04!
Är du intresserad av att spela i vårt lag? 
Välkomna att höra av dig till oss!
Maila intresseanmälan till:
f04sbif@gmail.com


Vi är ett härligt gäng tjejer och ledare som bedriver ambitiös och strukturerad fotbollsutbildning med stor glädje, gemenskap och hög kvalitet. Vår målsättning är att spela fartfylld och teknisk fotboll. Vi vill skapa en bra utvecklingsmiljö där alla känner sig trygga och delaktiga. Vi tror på en långsiktig och sund fotbollsutveckling. Vi tränar 3 gånger i veckan och spelar många matcher och cuper. 

I S:T Erikscupen deltar vi i följande serier 2018,
Flickor 04 div 1
Flickor 04 div 3

EXTERN HUVUDTRÄNARE
Inför säsongen 2018 tog vi steget att som första lag i Saltsjö-Boo IF skaffa oss en extern kvinnlig huvudtränare, Malwina Nilsson som trotts sin unga ålder (27) är mycket erfaren, meriterad och med en UEFA A-licens leder laget. Hon är uppbackad av två mycket kompetenta assisterande tränare som båda har mångårig erfarenhet av att utveckla fotbollsspelare samt  en mycket duktig och erfaren målvaktstränare som arbetar med våra målvakters utveckling. Utöver tränarstaben har vi en stark organisation kring laget som bygger på föräldraengagemang.  

Hos oss får tjejerna utveckling och utmaning utifrån sin nivå och ambition. 

Om ni är intresserade av att komma i kontakt med vårt lag hör av er till vår Lagansvarige:
- Johan på f04sbif@gmail.com eller 070-666 53 89.

Följ oss på våra äventyr.
Instagram: @saltsjobooiff04
Lagets slutna Facebook-grupp: Saltsjö-Boo IF F04
https://m.facebook.com/SaltsjoBooif/

En sammanfattning från träningslägret på Mallorca
2018-04-26

Fler bilder (+5) >>

En ovanligt kall påsk 2017 var vi många föräldrar, syskon och närstående som anordnade Saltjsö-Boo IF Invitational för tjejer födda 2004. Efter hundratals timmar med förberedelser och ännu fler timmar för genomförande blev det både nöjda och glada cupdeltagare och pengar i lagkassan till ett träningsläger på varmare breddgrader. 

 

Annandag påsk 2018 åkte 28 tjejer, 4 tränare, lagledare, föräldrar och ett par syskon till Palma för ett 5 dagars träningsläger. På eftermiddagen samma dag körde Malwina sitt första träningspass med tjejerna i en sådär 17-18 grader och lagom med sol. Vi glömde helt av den svenska vintern och isfläckarna på Myrsjö IP när vi kände de ljumma fläktarna från medelhavet några hundra meter bort.
Konstgräsplanen låg tvärs över gatan från hotellet och det tog max 1 minut att springa hem om man mot förmodan glömt sin vattenflaska eller något annat viktigt. På hotellet bodde tjejerna 2 och 2 eller 3 och 3 och det finns tid och plats för att lära känna nya lagkompisar.

 

Det blev 7 fotbollspass, team-building, bad i både medelhav och pool och massor med tid för häng med laget. Tränarna kunde i lugn och ro jobba med nya övningar, taktik och harmonin i gruppen. Det är ett nytt lag och ny kultur som byggs i Saltsjö-Boo. När vi åkte var det tjejer från Saltsjö-Boo IF, Boo FF, Ingarö IF, Järla IF och Nacka FC, men på bussen från Palma till flygplatsen fanns det bara ett lag, Saltsjö-Boo IF. ❤️

 

Hasta luego!

(Vid pennan Elin )
Vi välkomnar Emma Lundqvist till F04
2018-04-14 10:00
Vi är stolta och glada att få presentera en ny spelare precis lagom till säsongspremiären. Det är Emma Lundqvist från Hammarby som efter en kort sejour i Djurgården efter några veckors provspel väljer att börja i SBIF. 😃🧡  
Nya spelare till F04
2018-02-16 13:48
Vi kan stolt presentera inte mindre än 4 nya spelare till truppen. Med detta har vi nu nått totalt 30 spelare vilket känns fantastiskt!!! Extra roligt är att vi sedan hösten nu fått hela 12st nya spelare som alla velat fortsätta sin fotbollsutveckling i SBIF. Vi tycker också det är häftigt att dessa tjejer som alla hållit på med fotboll länge, kommer från 4 olika Nacka/Värmdö klubbar. Grymt kul också att flera tjejer valt att komma tillbaka efter paus samt sejourer i andra klubbar.

Flickor 04 med nya huvudtränaren Malwina laddar nu för en mycket spännande 11-manna säsong! 

Följ våra äventyr om du inte redan gör det på Instagram: https://www.instagram.com/saltsjobooiff04/
Silver och Brons i Adventscupen till F04!
2017-11-27
Det blev ett silver och brons i årets första futsalcup, Adventscupen, som hölls i Vilundahallen-Upplands Väsby. 

Tjejerna hade inte haft en enda futsalträning eller match innan denna cup men de två SBIF-lagen gick obesegrade i gruppspelet så när som på en match där gruppspelet bjöd på mycket fint spel. Extra roligt var hur snabbt våra nya tjejer kom in i truppen och spelet.  

I A-slutspelet på söndagkvällen ställdes båda SBIF lagen mot våra kompisar i duktiga Älvsjö i de båda kvartsfinalerna och som vanligt blev det jämna matcher vilka till slut fick avgöras på straffar. Här drog vi det längsta strået denna kväll efter lysande räddningar i straffläggningarna av målvakterna Freja och Jessie.  

I semifinalerna stod våra lag mot varandra och här bjöd båda lagen på en grym match med stor dramatik där det ena laget hämtade upp ett 2-0 underläge, som även här fick avgöras på straffar där till slut lag svart avgjorde straffdramat. Den nya tränaren Malwina som kom och tittade var nöjd att se att det smällde i närkamperna och att båda lagen gav allt.   

Som finalmotståndare stod duktiga Lidingö. Det blev en jämn match där bollen inte ville vår väg denna kväll trotts många chanser och storspel av Lidingö målvakten. Lidingös nr4, avgjorde till slut med två snygga mål. 

I match om 3e:pris för lag vit blev det rättvist 4-1 mot Stuvsta. Silver och brons i årets första futsal cup känns som en ruskigt bra start, grymt jobbat tjejer och vi ser med spänning framåt! 

Vi tackar arrangören Bollstanäs Dam, domare, motståndarlag och publik för en rolig cup! 
Ny extern huvudtränare till F04
2017-11-24 17:00
Vi drömde om en kvinnlig coach för tjejerna.
Och nu är det verkligen på riktigt!

Vi är så glada och mycket stolta över att få presentera Saltsjö-Boo IF F04:s nya huvudtränare, Malwina Nilsson.

Blott 27 år och med en smått osannolik meritlista som tränare de senaste 12 åren: Malwina har tränat flick, junior och damlag. (Senast Enskede IK:s damer i division 1) Hon har tränat juniorlandslagsspelare, varit distriktsförbundskapten för Stockholm F98 i 4 år, även arbetat med F02-laget och kommer att vara involverad i distriktslaget Stockholm F04 nästa år parallellt med sitt nya uppdrag i SBIF/F04.

Malwina har UEFA A-licens, den näst högsta nivån i Europa som hon slutförde höggravid samma år som hon blev färdig fastighetsmäklare, vilket säger en del om hennes driv, målmedvetenhet och vinnarskalle. Bosatt i Nacka/Älta med sambo, son och hundar välkomnar vi hela härliga familjen till vår rätt trevliga och stora fotbollsfamilj i SBIF/F04.

Vad säger då Malwina om sin nya roll som huvudtränare SBIF/F04:
"Jag valde SBIF F04 då jag har förstått att glädjen för fotbollen är väldigt stark i kombination med viljan att utvecklas. Ur ett tränarperspektiv är dessa grymma förutsättningar för att bedriva en bra och lärorik fotbollsverksamhet. Jag ser fram emot att se och följa varje spelares egna framsteg, oavsett hur små eller stora de må vara, för att i slutändan även se att laget som helhet mognar och tar stora kliv framåt i utvecklingen.”

Malwina tillträder 1 December och blir klubbens första externa tränare.

Varmt välkommen Malwina med familj!
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Match, Boovallen 1, 19/08 15:45
Match, Berga IP 1, 19/08 16:15
Träning, Myrsjö, 20/08 18:30
Träning, Myrsjö, 21/08 17:30
Träning, Myrsjö, 23/08 19:45
Match, Myrsjö IP 1, 26/08 14:30
Nyheter från föreningen
Saltsjö-Boo IF , 23/02 13:25 
Saltsjö-Boo IF , 24/11 17:00 
Saltsjö-Boo IF , 29/09 14:34 
Saltsjö-Boo IF , 27/06 06:44 
Saltsjö-Boo IF , 27/06 06:40 
 

Vädret Nacka