Välkommen till F04!
Är du intresserad av att spela i vårt lag? 
Välkomna att höra av dig till oss!
Maila intresseanmälan till:
f04sbif@gmail.com


Vi är ett härligt gäng tjejer och ledare som bedriver fotbollsutbildning med stor glädje, gemenskap och hög kvalitet. Vår målsättning är att spela fartfylld och teknisk fotboll. Vi vill skapa en bra utvecklingsmiljö där alla känner sig trygga och delaktiga. Vi tränar 3 gånger i veckan och spelar många matcher och cuper. 

I S:T Erikscupen deltar vi i följande serier,
Flickor 04 div 1
Flickor 04 div 2

Vi har ett nära samarbete med F03, P04 och P05 där många tjejer får möjlighet till rotation på både träning och match. Hos oss får tjejerna utveckling och utmaning utifrån sin nivå och ambition. 

Om ni är intresserade av att komma i kontakt med vårt lag hör av er till vår lagledare.
- Madelene Hjelte 070-357 05 64

Följ oss på våra äventyr.
Instagram: @saltsjobooiff04
Lagets slutna Facebook-grupp: Saltsjö-Boo IF F04
https://m.facebook.com/SaltsjoBooif/

Silver och Brons i Adventscupen till F04!
2017-11-27
Det blev ett silver och brons i årets första futsalcup, Adventscupen, som hölls i Vilundahallen-Upplands Väsby. 

Tjejerna hade inte haft en enda futsalträning eller match innan denna cup men de två SBIF-lagen gick obesegrade i gruppspelet så när som på en match där gruppspelet bjöd på mycket fint spel. Extra roligt var hur snabbt våra nya tjejer kom in i truppen och spelet.  

I A-slutspelet på söndagkvällen ställdes båda SBIF lagen mot våra kompisar i duktiga Älvsjö i de båda kvartsfinalerna och som vanligt blev det jämna matcher vilka till slut fick avgöras på straffar. Här drog vi det längsta strået denna kväll efter lysande räddningar i straffläggningarna av målvakterna Freja och Jessie.  

I semifinalerna stod våra lag mot varandra och här bjöd båda lagen på en grym match med stor dramatik där det ena laget hämtade upp ett 2-0 underläge, som även här fick avgöras på straffar där till slut lag svart avgjorde straffdramat. Den nya tränaren Malwina som kom och tittade var nöjd att se att det smällde i närkamperna och att båda lagen gav allt.   

Som finalmotståndare stod duktiga Lidingö. Det blev en jämn match där bollen inte ville vår väg denna kväll trotts många chanser och storspel av Lidingö målvakten. Lidingös nr4, avgjorde till slut med två snygga mål. 

I match om 3e:pris för lag vit blev det rättvist 4-1 mot Stuvsta. Silver och brons i årets första futsal cup känns som en ruskigt bra start, grymt jobbat tjejer och vi ser med spänning framåt! 

Vi tackar arrangören Bollstanäs Dam, domare, motståndarlag och publik för en rolig cup! 
Huvudtränare sökes till F04
2017-10-26 15:48
Saltsjö-Boo IF Flickor 04 söker en ny huvudtränare till sitt mycket ambitiösa lag som sedan starten 2013 haft en stabil utveckling med meriter som bl.a. Gothia-Cupsegrare i F04 klassen 2016.

Truppen består idag av drygt 20 spelare som är både träningsvilliga, genuint intresserade och med en ambition att utvecklas som spelare. I år spelar vi med två lag i Sanktan i Division 1B och division 2D. Utöver det spelar laget ett stort antal cuper såväl regionala, nationella som internationella. Vi har ett gott samarbete med många av Nordens främsta klubbar i åldersklass F04.


Du, som huvudtränare, har två assisterande tränare samt en lagledare som bistår dig. Vi tränar tre gånger i vecka på Myrsjö IP i Saltsjö-Boo och har från vecka 45-13 fått mycket bra träningstider på konstgräs i tältet som reses på Nacka IP vintertid. Vi har möjlighet att vid behov ta in externa teknik-, fys- samt målvaktstränare. Laget har en aktiv föräldragrupp som bidrar med aktiviteter som efterfrågas.


Klubben har också andra starka lag i föreningen på både pojk och flicksidan som F04 utbyter samarbete med. Klubben förhandlar också om att ta in ett damlag till nästa säsong 2018 vilket borgar för långsiktighet inom klubben. 


Vi söker en huvudtränare som har genomgått B-Diplom Ungdom eller högre alt GIH.  Du får gärna vara före detta elitspelare, kvinna, (dock ej ett krav) med vilja att leda och utveckla tjejerna i deras fotbollsutveckling. Rätt person har också möjlighet att fortbilda sig som tränare i klubbens regi.


Skicka din ansökan senast 30 oktober 2017 till Johan Blomstedt, se kontaktuppgifter nedan. Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller frågor. Arvode enligt ök.

 

Kontaktperson för denna rekrytering är Johan Blomstedt, som nås på: 

+46 70 666 53 89 eller johan.blomstedt@gmail.se

 


4:e plats i nordisk elitcup efter straffdrama!
2017-10-20 09:00

Flickor 04 åkte till Hamar i Norge föregående helg för att spela sin första 11-manna cup. 

Det var förväntansfulla tjejer som samlades på Arlanda för att flyga till Norge och möta tuffast möjliga motstånd i Bakers Elite Cup. 


Deltagande lag var AIK Akademi och Saltsjö-Boo IF från Sverige, Oulu Nice Soccer (ONS) från Finland och sedan fem norska stads/regionslag. 


Häftigt att lilla kompislaget från Saltsjö-Boo fick inbjudan till Hamar för att spela mot hårt satsande akademi och stadslag från hela Norden. 


Första matchen var mot finska ONS som kommer från Uleåborg är ett av Finlands två bästa lag. Vi gör en mycket stark match och går segrande ur den med 3-1 när vi vänder ett underläge till seger efter att tjejerna spelat fantastiskt fin fotboll. 


Andra matchen är mot NFF Akershus som är ett regionslag med dom bästa tjejerna från en region utanför Oslo med ca 500 000 invånare. Stora tuffa och duktiga tjejer som spelar mycket på kropp. Förlust med 0-2 efter att vi inte får igång vårt spel då vi blir överrumplade över deras tuffhet att spela på gränsen i varje närkamp och målen kommer till efter slarv i försvarsspelet. 


Inför tredje och sista matchen är det seger som gäller för att säkra A-slutspel och gruppseger hägrar om vi lyckas vinna med mer än tre mål. Där väntar NFF Trondelag som är ett regionslag från Norges näst nordligaste landskap med ca 400 000 inv. 

Vi tar tag i matchen direkt och visar att vi ska vinna denna fight. Matchen slutar 2-0 till oss efter mycket bra spel. Lite svårt att komma till klara chanser då motståndarna backar hem och resultatet är i underkant. 


Vi blir grupp 2:a och i A-semi väntar Oslos mycket duktiga stadslag som är det absolut bästa lag vi mött genom tiderna. Vår matchplan är att spela säkert och med bra försvar första delen för att sedan flytta fram positionerna. Tjejerna är fantastiskt positionssäkra och vi växer mer och mer in i matchen när vi ser att norskorna blir frustrerade. En jämn tuff match där Oslo har några fler chanser trots det har vi har en jätte chans i andra halvlek att avgöra men deras målvakt tippar till hörna och vi har även en jättechans på en hörna i slutet på förlängningen. Efter en jämn mållös match och förlängning väntar straffar där vi i fjärde omgången har chans att avgöra men tyvärr kvitterar dom istället och tar hem segern i sjätte omgången då vi skjuter ribba ut. Surt, men det är små marginaler på denna nivå men en otroligt bra match av samtliga tjejer där vi också spelar med en spelare mindre i 3x5 min pga tre lite tveksamma varningar (varning=5 min utv). Oslo vinner sedan finalen med 4-1...


I bronsmatchen ställs vi mot duktiga Stocholmskompisarna AIK och det blir en chansfattig match med två slitna lag som rättvist slutar 0-0 efter full tid och förlängning. Straffar tar vid och det är inte vår grej denna dag, förlust  och bronset till aik. 


Men vad gör väl det när tjejerna gjort en fantastisk cup och bevisar att vi presterar på absolut högsta nivå i Norden och det avgörs med minsta möjliga marginal på straffar. 


Stolta ledare får se sin lilla trupp med 13 spelare inkl målvakt stå upp mycket bra mot övriga lag som hade 16-20 spelare inkl 2 målvakter att tillgå i sina trupper. Tjejerna spelar har denna helg spelat en fin fotboll, stått upp i närkamperna och visar att som behärskar flera olika uppställningar. 


Stort tack till Storhamar Fotball för en mycket trevlig och bra cup. 

Tack till Frida och Eden från Hammarby för att nu ville följa med. 

Tack till alla föräldrar, syskon och släktingar som stöttade oss på plats i Norge och hemifrån. 


Guld och brons i Dalecarlia Cup!
2017-09-29 14:30
Hela gänget samlat!

Nyligen så gick Dalecarlia cup i Borlänge av stapeln och F04 åkte dit som titelförsvarare med två 9-manna lag. Både lag 1 och 2 tog till a-slutspel efter att visat upp mycket fint spel. Tyvärr tog det stopp för lag 2 mot Örby i semifinal efter en mycket jämn och tuff match. 

För lag 1 gick det bättre och dom går hela vägen och försvarar förra årets guld. Finalen slutar 6-3 mot Örby och tjejerna visar upp en härlig moral och vinnarmentalitet efter att varit i 1-3 underläge i paus. Även kul att se fem olika målskyttar i finalen där samtliga tjejer gör en härlig insats i andra halvlek. 

En fantastiskt trevlig helg där både barn och föräldrar bor tillsammans på Vassbo vandrarhem och alla verkligen bidrar till god stämning och en visar upp en härlig lagkänsla. 


Tack Dalecarlia Cup för ett bra arrangemang!


Nu tar vi sommarlov och laddar batterierna inför hösten där vi ser fram emot Sanktan och 11-manna spel i flera tuffa cuper både i Sverige och utomlands. 


Trevlig sommar!

Silver i Örebrocupen för Flickor 04
2017-06-27 06:41
Med minsta möjliga marginal blir det förlust mot BP 1 efter straffar i finalen med 4-5. Finalen slutar 1-1 efter en tuff och välspelad match som avgörs efter 8 straffomgångar. 
Tjejerna gör en mycket bra cup med fantastiskt fint spel och endast ett insläppt spelmål på hela cupen. 

Vi gratulerar IF Brommapojkarna till segern och tackar Örebrocupen för en trevlig och bra cup.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Saltsjö-Boo IF , 24/11 17:00 
Saltsjö-Boo IF , 29/09 14:34 
Saltsjö-Boo IF , 27/06 06:44 
Saltsjö-Boo IF , 27/06 06:40 
Saltsjö-Boo IF , 10/05 07:17 
 
 
 
 
 

Vädret Nacka