Saltsjö-Boo IF
Flickor 06
Välkommen till Saltsjö-Boo IF F06!
Saltsjö-Boo IFs F06-lag bildades i november 2013, för oss är fotboll naturligtvis glädjefyllt men också en strävan efter ständig utveckling av både individ och lag. Utveckling, fokus, glädje och engagemang är ledorden och målet med varje träff vilket visat sig vara ett framgångsrecept ända sedan laget startades.
Ambitionen är att arbeta i en långsiktig utvecklingsmodelll mot en fartfylld och teknisk passningsinriktad fotboll som är rolig att spela och titta på. Vi tränar regelbundet 3 gånger i veckan och spelar många matcher/cuper. En gång i veckan tränar vi med professionell instruktör från www.goeras.se varifrån dessa videoklipp kommer:

Följ oss gärna på Instagram; https://www.instagram.com/saltsjobooiff06/

I sanktan spelade vi säsongen 2017 i F06-svår och i delar lag med Flickor 05 i F05-medel.
Därtill deltar vi frekvent i en hel del cuper och träningsmatcher. Säsongen 2018 planerar vi spela 7-manna svår samt erbjuda möjlighet till 9-mannaspel i samarbete med föreningens äldre lag och jämnårigt pojklag.

Vintersäsongen 2017/2018 kommer vi träna 2 gånger i veckan december och januari. I februari växlar vi upp till 3 pass i veckan varav ett pass med professionell instruktör från www.goeras.se. Träningarna genomför i Nackatältet samt i gymnastiksal och på Myrsjö IP.

Vi spelar gärna träningsmatcher, sänd förfrågan till huvudtränare, se flik kontakt.

Vi fyller gärna på med fler motiverade och utvecklingstörstande tjejer, tycker du detta låter som en bra miljö att utvecklas som spelare i är du välkommen att kontakta huvudtränare / lagledare för vidare samtal, för kontaktuppgifter se fliken kontakt.
Vi välkomnar nya spelare!
2018-03-29 15:49
  • Älskar du fotboll?
  • Vill du varje vecka tränas av av en av Sveriges främsta professionella tränare för fotbollstjejer!
  • Vill du spela i ett lag med härlig gemenskap där varje träning och match utvecklar dig som spelare?
  • Vill du lära dig spela fotboll "på riktigt" där målet är att göra dig och laget bättre varje dag, inte bara göra mål och vinna matcher genom att spela långa bollar på forwards?

Funderar du / din dotter på att byta lag inför säsongen 2018, då är det hög tid nu innan den fria övergångsperioden stänger 1/4. Om svaret är ja då borde vi träffas !

------

Vintertid tränar vi 2 gånger i veckan med tillgång till bästa förutsättningar i Nackatältet. Under huvudsäsong tränar vi 3 gånger i veckan på Myrsjö IP och en gång i veckan leds träningen av Madelene Göras, professionell instruktör och grundade av www.goeras.se.

Seriespel 2018 genomförs i 7-manna svår, därtill ges möjlighet att delta i 9-mannaspel med våra kompisar i F05. I november deltog vi i matchcamp på Åland mot några av Finlands och Sveriges ledande lag och i april är det dags igen när vi deltar i HJK Girls Spring Tournament. I sommar deltar vi i Kalles Kaviar Cup i smögenområdet där vi varvar sol, bad och krabbfiske med cupspel i turnering med dispens för tävlingsklass i F06. Vi spelar utöver det träningsmatcher på hög nivå mot de bästa lagen i Stockholm vilket vi gör med både glädje och framgång. 

Titta gärna på dessa klipp så får du se hur kul vi har och hur mycket vi utvecklas. 

Kontakta oss gärna redan idag för mer information och beslut gällande provträning:

Lagledare, Mia Blomberg, 070-255 80 43 / miablomberg@outlook.com 
Huvudtränare, Thomas Berg, 0767-234 298 / thomas.p.berg@gmail.com 

--------

Saltsjö-Boo IFs F06-lag bildades i november 2013, för oss är fotboll naturligtvis glädjefyllt men också en strävan efter ständig utveckling av både individ och lag. Utveckling, fokus, glädje och engagemang är ledorden och målet med varje träff vilket visat sig vara ett framgångsrecept ända sedan laget startades.
Ambitionen är att arbeta i en långsiktig utvecklingsmodelll mot en fartfylld och teknisk passningsinriktad fotboll som är rolig att spela och titta på. Vi tränar regelbundet 2-3 gånger i veckan och spelar många matcher/cuper. Det senaste året har vi tränat en gång i veckan med professionell instruktör Madelene Göras från www.goeras.se och det tänker vi göra även nästa säsong.

I sanktan spelade vi säsongen 2017 i F06-svår och i delar lag med Flickor 05 i F05-medel. Därtill deltar vi frekvent i en hel del cuper och träningsmatcher. I somras deltog vi i Örebrocupen 9-manna i klass F05 tillsammans med F05 och i Dalecarlia Cup Borlänge i klass F06. I Borlänge spelade vi jättefin fotboll, hade hur roligt som helst och visst vann vi väl nästan alla matcher också.

För att få en inblick i vår verksamhet kolla gärna in vår Instagramprofil: https://www.instagram.com/saltsjobooiff06/
Ny spelare i laget
2017-10-05 08:25
Maya Svedberg #9
Glädjande kan vi meddela att Maya Svedberg som tränat med oss en tid nu ansluter till laget. Maya har spelat fotboll i USA innan familjen flyttade tillbaks till Sverige. Välkommen Maya med familj.

Vi välkomnar fortsatt fler ambitiösa tjejer som vill utvecklas och ha roligt med oss, kontakta lagledningen för dialog och provträning.

Förnyat avtal med Goeras Football Education
2017-07-28 11:49
Vi är glada att kunna meddela att vi även i fortsättningen kommer tränas en gång i veckan av Madelene Göras från Goeras Football Education. Vi ser det som en fantastisk utvecklingsmöjlighet för våra tjejer och ser fram emot torsdagarna med start 10/8.

För inspiration se videos från goerasfootballeducation på Instagram:
Dalecarlia Cup - Sveriges gladaste turnering
2017-07-28 11:08

Fler bilder (+4) >>
Dalecarlia Cup lever verkligen upp till sin slogan om att vara Sveriges gladaste fotbollsturnering. Trevlig stämning överallt, välordnat, bra funktionärer, trevliga lag, jättefina planer etc gör att man gärna kommer tillbaka.

4 dagar blev det och vi inledde med att genrepa i tuffa träningsmatcher mot brorsorna i P06 innan avfärd. Efter tågresan upp och snabb incheckning på torsdagen spelade vi 7 matcher på 4 dagar. Spelmässigt visar vi att vårens teknikträning med Madelene Göras gett resultat, kombinerat med ett bra positionsspel såväl defensivt som offensivt är vi det lag tillsammans med Islingby och Gideonsberg som presterar den bästa fotbollen i åldersgruppen. Vi skapar ytor för varandra när vi har bollen och krymper och gör det svårt för motståndarna för att snabbt återvinna när vi förlorat den. Många fina anfall får vi se och en hel del fina mål som resultat.
6 vinster och en förlust med fin målskillnad om 22-5 vittnar om detta: http://results.cupmanager.net/3906122,2017,sv/category/10220057
Ingen slutsegrare utses i vår åldersklass men vi åker hem med vinnarkänsla efter dessa resultat och vårt fina spel.

Utöver det hade vi 4 härliga dagar tillsammans där vi bor i lägenheter och tjejerna visar stort ansvarstagande även utanför planen. Därtill härlig gemenskap med tid för både samtal kring spelet, annat, och förstås badutflykter, grillmiddag med föräldrar etc.

Summeringen i dur och vi hoppas komma tillbaks nästa år. Tack Dalecarlia Cup för ett suveränt arrangemang. Avslutningsvis sänder vi ett stort Grattis till vår duktiga storasyster i F04 som deltar med två 9-mannalag och slutar som segrare respektive fyra cupen. Imponerande spel och tack för hejaropen från sidan.
Saltsjö-Boo IF F06 välkomnar nya spelare
2017-03-26 08:06
Axplock bilder av en fotbollsvecka med SBIF F06
Vi behöver utöka vår trupp med fotbollsälskande och utvecklingstörstande tjejer, målvakt eller utespelare. Tycker ni att beskrivningen låter lockande är ni välkomna att ta inledande dialog följt av provträning.
Kontakta gärna ansvariga ledare:

Lagledare, Mia Blomberg, 070-255 80 43 / miablomberg@outlook.com
Huvudtränare, Thomas Berg, 0767-234 298 / thomas.p.berg@gmail.com

--------

Saltsjö-Boo IFs F06-lag bildades i november 2013, för oss är fotboll naturligtvis glädjefyllt men också en strävan efter ständig utveckling av både individ och lag. Utveckling, fokus, glädje och engagemang är ledorden och målet med varje träff vilket visat sig vara ett framgångsrecept ända sedan laget startades.
Ambitionen är att arbeta i en långsiktig utvecklingsmodelll mot en fartfylld och teknisk passningsinriktad fotboll som är rolig att spela och titta på. Vi tränar regelbundet 2 gånger i veckan och spelar många matcher/cuper. Vårsäsongen 2016 tränar vi en gång i veckan med professionell instruktör Madelene Göras, https://goeras.se/.

I sanktan spelar vi säsongen 2017 i F06-svår och i delar lag med Flickor 05 i F05-medel. Därtill deltar vi frekvent i en hel del cuper och träningsmatcher. I sommar deltar vi i Örebrocupen 9-manna i klass F05 och tillsammans med F05 och i Dalecarlia Cup Borlänge i klass F06.

För att få en inblick i vår verksamhet kolla gärna in vår Instagramprofil: https://www.instagram.com/saltsjobooiff06/
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Saltsjö-Boo IF , 23/02 13:25 
Saltsjö-Boo IF , 24/11 17:00 
Saltsjö-Boo IF , 29/09 14:34 
Saltsjö-Boo IF , 27/06 06:44 
Saltsjö-Boo IF , 27/06 06:40 
 

Vädret Nacka