Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Saltsjö-Boo IF
Pojkar 06
Vinnare i Färingsö Träbollen Cup
2019-02-02 10:16
1/2 2019. Färingsö.
En riktigt kul fotbollscup där vi spelade 6-manna i Allhallens ishockeyrink. Killarna gör fina prestationer och vinner alla 5 matcherna med 21-1 i målskillnad. 
Vi som var där fick som oftast se en fartfylld och underhållande fotboll. Tack till lagen som vi spelare mot med Hanvikens SK, Tullinge BK akademi, Enskede SK, Spånga IS och Sköndals SK. 
Tack Skå IK för en bra arrangerad cup. 
Bästa laget...
Kick off 2019
2019-01-14 23:52
Vinnarna i fotbollscupen, bowlingen och träningspris
Kick off på 2019. Ett spännande år med massor att se fram mot. Det var full fart med fotbollscup, bowling och middag på Olearys. 
Vi hade även en tillbaka blick på 2018 som var ett fantastiskt fotbollsår. Vi spelade riktigt fin fotboll och presterade suveräna resultat. Bla en sanktan höst med stabila vinster rakt igenom. Barcelona resan... och så kom vi 10a i ett otroligt starkt startfält i Oktoberpokalen där de bästa lagen i Sverige deltog. En hel del annat att minnas också ... med grymt fin kamratskap och glädje. 

3a i ST-Cupen
2019-01-04 22:36
Vi spelar futsal i ST-cupen svår och går igenom gruppspel och slutspel med fem raka segrar mot duktigt motstånd och får en målskillnad på 17-3. I semifinalen blir det oavgjort efter full tid och förlängning men turnerlingen slutar för oss efter straffar. 
En mycket fin prestation av killarna och vi som var där fick se massor med fin snabb fotboll. 

Final i vinterspelen
2018-11-23 06:54
November 2018
Vinterspelen i Skinnskatteberg med 20 deltagande lag. Vi spelar riktigt bra fotboll genom hela cupen. Vinner gruppspelet, semifinalen och går till final. 
Där leder med 3-1 men tappar i sista minuterna. En liten 9-manna plan där var svårt att vara spelförande. Vi klarar det och gör starka prestationer med stort bollinnehav och skapar mycket framåt i varje match oavsett motstånd. Mycket bra gjort av killarna.  Tack för en trevlig turnering. 

Football Cup Barcelona 2018
2018-10-31 17:42
Salou October 2018
Vi åker med stor trupp på 24 spelare till Spanien och spelar 11 manna i Football Cup Barcelona. En fantastisk resa med många fina upplevelser och minnen. 
Första dagen i cupen går vi obesegrade genom gruppspelet och kommer 2a. Där vi vinner mot Wsssex sports (England) och FC Honka (Finland). Oavgjort mot duktiga Newport Town (Irland). Andra dagen spelar vi A-slutspel där vi till slut kommer 4:a. Bra boende på Cambrils Park Resort i Salou nära cupområdet där vi kunde ha kul tillsammans. 

Oktoberpokalen Invitational
2018-10-23 19:38
Verkligen en härlig fotbollshelg på Djursholms IP där nästan alla de bästa svenska lagen deltar. Saltsjö-Boo IF 1 hamnar i samma grupp som FC Djursholm, Kalmar FF och IFK Göteborg. Tuffa matcher med bra fotboll i snabbt tempo. Vi gör det bra och vinner mot Kalmar och de andra två matcherna blir jämna men vi förlorar med uddamålet. I B-slutspelet vinner vi kvartsfinalen mot Rynninge, och vinst även i semifinalen mot IK Sirius. I finalen mot Gais gör vi åter en bra prestation men tappar på slutet. Vi kommer till slut 10a i turneringen. BP1 vinner hela turneringen. Tack till FC Djursholm för en välarrangerad turnering. 
 

Vädret Nacka