Välkommen till Pojkar 04´s hemsida
Sommarcamp Trosa 12-14 augusti 2016
Saltsjö-Boo IFs P04-lag bildades i november 2014, för oss är fotboll förstås glädjefyllt men också en strävan efter ständig utveckling av både individ och lag. Utveckling, fokus, glädje och engagemang är ledorden och målet med varje träff för våra 14 spelare och 5 ledare.

Vi tränar regelbundet 3 gånger i veckan, och spelar många matcher/cuper. Målet är att ständigt utvecklas som individer och fotbollsspelare där vi vill spela en fartfylld och teknisk passningsinriktad fotboll som är rolig att spela och titta på.

Totalt registrerar vi 2016 625 aktivitetstimmar, 200 aktiviteter, 90 träningar, 76 matcher och 14 cuper. Vi ser det som många tillfällen att bli lite bättre vilket sammanlagt ger en fin utvecklingskurva.
2017 deltar vi i seriespel med 2 lag i sanktan i div.3 och div 4.
Målet är att senast säsongen 2019 spela division 2.

Följ gärna vår facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/329360453937522/ samt vårt Instagramkonto http://instagram.com/saltsjobooifp04

Vi spelar gärna träningsmatcher, sänd förfrågan till huvudtränare, se flik kontakt.

Vi välkomnar gärna fler utvecklingstörstande killar, tycker du detta låter som en bra miljö att utvecklas som spelare i är du välkommen att kontakta huvudtränare för vidare samtal.
Föräldramöte 16/11
2017-11-15 14:37
Föräldramötet imorgon börjar 18.30 i skolhuset Tollare Folkhögskola. Fika finns på plats.
Agenda:

* Status i laget
* Plan vinter och vårsäsong
* Plan huvudsäsong 2018-
* Ekonomi
* Ansvarsroller
* Övriga frågor (maila gärna Thomas / Jens innan mötet)

Välkomna!
P04 välkomnar nya spelare
2017-10-24 19:16
För att utöka och spetsa till truppen inför 2018 års 11-mannaspel välkomnar vi nya spelare. Vår ambition är att utöka truppen med spelare som är seriösa i sin satsning och förhoppningsvis delar du vår vision om att utvecklas för att kommande säsonger spela i sanktans division 2 och 3.

Vår spelmässiga vision är att stå för en passningsinriktad, attraktiv fotboll med moderna ytterbackar och spel längs marken. Vi försöker hellre träna in vägvinnande väggspel, uppspelsmönster och överlappningar än att spela klassisk sparka - springfotboll under devisen #fotbollskaspelas

Vi erbjuder dig att:
  • Vara del i en stark förening med god sammanhållning präglat av samarbete och utvecklingsutbyte mellan föreningens övriga lag.

• Utvecklas med bra träningsmöjligheter:
    - Säsongen 2017 har vi tränat på bra tider 3 ggr/vecka på Myrsjö IP, vilket vi fortsatter med under eftersäsong och försäsong.
    - Vintersäsongen 2017/2018 kommer vi träna 2 ggr/vecka i nya Nackatältet med stor yta. Fys / rörlighetsträning i kamsportslokal tillkommer.
    - För målvakter kommer extern målvaktstränare erbjudas i föreningens &/ lagets regi.
    - Matchspel där spelarna utvecklas både i bekväma och nya roller för att ge en allsidig utveckling och förståelse för spelet i olika positioner.

• Tränas av välutbildade ledare;
    - Huvudtränare C-diplom, B-diplom under försäsong 2018.
    - Ass tränare GIH utbildad med SM-guldmeriter som ledare inom innebandy & utbildad personlig tränare.
    - Ass-tränare C-diplom.
    - Tillslagscoach Eija Feodoroff planerad vår 2018.

• Ingå i ett lag med stark ekonomi och tydliga planer gällande vintersäsongen 2017/2018 samt huvudsäsongen 2018. Vi arbetar just nu med att stärka kassan ytterligare med mål träningsläger utomlands 2019.

• Ansluta till ett lag med tydlig plan för framtiden, vår Kalender » är redan nu fylld med träningar och träningsmatcher och cuper fylls på successivt. Här finns plan, ordning och struktur för nästa säsong klar.

Kontakta lagledare eller huvudtränare för samtal följt av provträning. Känns allt bra där välkomnar vi nya spelare för att omedelbart ansluta till vår vintersäsong som redan är planerad.

Thomas Berg; Huvudtränare
0767-23 42 98, thomas.p.berg@gmail.com

Jens Deilert; Lagledare/assisterande tränare
070-3096363, jens@famnet.se
Hejdå huvudsäsong, välkommen eftersäsong
2017-10-23 21:47
Frost i plasten och uppsnacket fick portioneras upp i värmningen för att inte starta matchen med cementfötter. Värdig avslutning på säsongen, vi får se ett Värmdö som utvecklats bra i år och spelar betydligt bättre fotboll nu än i våras. Vi kör på i vårt nya system som känns klippt och skuret för våra kvaliteer och vårt spel. Ganska enkelt lyfta in 2 spelare och så är speliden 11-manna klar. Kanske är det bästa domaren i år därtill. Vi rullar bollen väldigt bra och skapar många fina lägen och kunde kanske gjort några fler men nöjer oss så.

Nu går vi omedelbart in i eftersäsong med 3 pass i veckan, 2 + fys när vi flyttar in i tältet, första veckan varvar vi in spelarsamtal enligt mailat schema. Nu blir fokus tydligare på att vässa utvalda färdigheter som ska göra oss rustade för 11-mannaspel i vår. Ja fast vi har ju träningsmatcher inbokade redan förstås.

Tack för denna säsong, nu kämpar vi på för att nästa ska bli ännu roligare.
Sanktanomstart
2017-08-20 22:14
Efter promenadseger och WO😢 första helgen startade sanktan om på riktigt idag. Härligt fotbollsväder och två jämna lag. Alltid roligt möta Boo FF 2 och roligt att se rejäla närkamper som efterföljs av leende och high five mellan motståndare / klasskamrater.
Bra spelat bägge lagen.

Sommarträningen
2017-08-13 18:03
Bra jobbat grabbar, på lite över en månad registrerar vi totalt 150 pass (ledare exkluderat). 7 spelare har 10 pass eller fler och 5 spelare registrerar mer än 15 pass vilket innebär träning varannan dag under sommaren.
Vinnare utses vid senare tillfälle.

Kommentar: Det märktes verkligen på första matcherna vilka som legat i mest. Vilken fart !!!
Saltsjö-Boo IF , 24/11 17:00
Saltsjö-Boo IF , 29/09 14:34