Saltsjö-Boo IF
Flickor 03

Guld i Ersans pokal!
2016-06-07 10:10
Vi vann guld i helgen i Ersans pokal. Det har varit en lång cup med första match i oktober. Totalt har 23 starka lag var med. Det har varit många matcher varje helg men vi var såklart taggade för final. Vi hade ju kämpat i åtta månader för detta :)

Vi mötte Täby FK i finalen - samma lag som vi förlorade mot i första gruppspelsmatchen i oktober. Täby FK spelar bra och gör 0-1 efter ca tio minuter. Men vi fortsätter att trumma på och gör 1-1 på straff och sedan kort därpå 2-1. Vi startar andra halvlek med en 2-1 ledning. Täby pressar på och skapar många chanser, framförallt på bra hörnor. Vi har ett par skarpa lägen men lyckas inte få in den i kassen. Med en minuts tilläggstid blåser domaren av matchen och Guldet är ett faktum. Riktigt skönt och mycket glädje!

Det är inte en slump att vi lyckas komma hela vägen. Vi har tränat tre bra 1,5 timmarspass i veckan under lång tid! Och vi har ännu mer kvar att ge!

Stort Grattis för ett bra jobb under en lång cup :)