Välkommen till Saltsjö-Boo IF fotboll!
Vi är en förening med ca 150 spelare och 40 ledare fördelat på 8 trupper i flickor 03, 04, 05, 06 och pojkar 04, 05, 06, 07 som kombinerar framgångsrik satsning med bredd. Vi tränar 2-3 ggr i veckan, deltar i många cuper och spelar i Sanktan på olika nivåer.

Samtliga huvudtränare och merparten av de assisterande tränarna har C-diplom.
Våra tränare utbildas årligen - målet är att samtliga huvudtränare ska ha B-diplom under 2017.

Vår ambition är att ge alla spelare utmaningar på rätt nivå.

Våra ledord är glädje, bredd och engagemang!

För att komma i kontakt med oss, klicka här.
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

Ny extern huvudtränare till F04
2017-11-24 17:00
Vi drömde om en kvinnlig coach för tjejerna.
Och nu är det verkligen på riktigt!

Vi är så glada och mycket stolta över att få presentera Saltsjö-Boo IF F04:s nya huvudtränare, Malwina Nilsson.

Blott 27 år och med en smått osannolik meritlista som tränare de senaste 12 åren: Malwina har tränat flick, junior och damlag. (Senast Enskede IK:s damer i division 1) Hon har tränat juniorlandslagsspelare, varit distriktsförbundskapten för Stockholm F98 i 4 år, även arbetat med F02-laget och kommer att vara involverad i distriktslaget Stockholm F04 nästa år parallellt med sitt nya uppdrag i SBIF/F04.

Malwina har UEFA A-licens, den näst högsta nivån i Europa som hon slutförde höggravid samma år som hon blev färdig fastighetsmäklare, vilket säger en del om hennes driv, målmedvetenhet och vinnarskalle. Bosatt i Nacka/Älta med sambo, son och hundar välkomnar vi hela härliga familjen till vår rätt trevliga och stora fotbollsfamilj i SBIF/F04.

Vad säger då Malwina om sin nya roll som huvudtränare SBIF/F04:
"Jag valde SBIF F04 då jag har förstått att glädjen för fotbollen är väldigt stark i kombination med viljan att utvecklas. Ur ett tränarperspektiv är dessa grymma förutsättningar för att bedriva en bra och lärorik fotbollsverksamhet. Jag ser fram emot att se och följa varje spelares egna framsteg, oavsett hur små eller stora de må vara, för att i slutändan även se att laget som helhet mognar och tar stora kliv framåt i utvecklingen.”

Malwina tillträder 1 December och blir klubbens första externa tränare.

Varmt välkommen Malwina med familj!
4:e plats för F04 i nordisk elitcup efter straffdrama!
2017-10-20 09:02

Flickor 04 åkte till Hamar i Norge föregående helg för att spela sin första 11-manna cup.

Det var förväntansfulla tjejer som samlades på Arlanda för att flyga till Norge och möta tuffast möjliga motstånd i Bakers Elite Cup.

Deltagande lag var AIK Akademi och Saltsjö-Boo IF från Sverige, Oulu Nice Soccer (ONS) från Finland och sedan fem norska stads/regionslag.

Häftigt att lilla kompislaget från Saltsjö-Boo fick inbjudan till Hamar för att spela mot hårt satsande akademi och stadslag från hela Norden.

Guld och brons för F04 i Dalecarlia Cup!
2017-09-29 14:34
Hela gänget samlat!

Nyligen så gick Dalecarlia cup i Borlänge av stapeln och F04 åkte dit som titelförsvarare med två 9-manna lag. Både lag 1 och 2 tog till a-slutspel efter att visat upp mycket fint spel. Tyvärr tog det stopp för lag 2 mot Örby i semifinal efter en mycket jämn och tuff match.

För lag 1 gick det bättre och dom går hela vägen och försvarar förra årets guld. Finalen slutar 6-3 mot Örby och tjejerna visar upp en härlig moral och vinnarmentalitet efter att varit i 1-3 underläge i paus. Även kul att se fem olika målskyttar i finalen där samtliga tjejer gör en härlig insats i andra halvlek.

En fantastiskt trevlig helg där både barn och föräldrar bor tillsammans på Vassbo vandrarhem och alla verkligen bidrar till god stämning och en visar upp en härlig lagkänsla.

Tack Dalecarlia Cup för ett bra arrangemang!

Nu tar vi sommarlov och laddar batterierna inför hösten där vi ser fram emot Sanktan och 11-manna spel i flera tuffa cuper både i Sverige och utomlands.

Trevlig sommar!

Silver i Örebrocupen för F04
2017-06-27 06:40
Med minsta möjliga marginal blir det förlust mot BP 1 efter straffar i finalen med 4-5. Finalen slutar 1-1 efter en tuff och välspelad match som avgörs efter 8 straffomgångar.
Tjejerna gör en mycket bra cup med fantastiskt fint spel och endast ett insläppt spelmål på hela cupen.

Vi gratulerar IF Brommapojkarna till segern och tackar Örebrocupen för en trevlig och bra cup.
Pojkar 05, 10/12 19:26
Flickor 04, 24/11 17:00