SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Saltsjö-Boo IF

Välkommen till Saltsjö-Boo IF fotboll!
Vi är en förening med ca 130 spelare och 25 ledare fördelat på 5 trupper i flickor damjuniorer,  04, 05 och pojkar 06, 07 som kombinerar framgångsrik satsning med bredd. Vi tränar 2-3 ggr i veckan, deltar i många cuper och spelar i Sanktan på olika nivåer.

Samtliga huvudtränare och merparten av de assisterande tränarna har C-diplom.
Våra tränare utbildas årligen - målet är att samtliga huvudtränare ska ha B-diplom under 2017.

Vår ambition är att ge alla spelare utmaningar på rätt nivå. 

Våra ledord är glädje, bredd och engagemang!

För att komma i kontakt med oss, klicka här.
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

Digitalt årsmöte den 13 april kl 19
2021-03-17 14:26
Den 13 pril genomförs föreningens årsmöte, denna gång blir det ett digitalt möte. För att delta på årsmötet krävs att du betalat medlemsavgift för 2021. För att anmäla dig till årsmötet mejlar du till info@saltsjobooif.se
 
När du anmält dig får du en bekräftelse, med bekräftelsen kommer en Teamslänk samt andra dokument som det kommer fattas beslut kring på årsmötet.
 
Styrelsen har under året arbetat med att ta framförslag på nya stadgar och med att ta fram ett uppdaterad värdegrund, vision och verksamhetsidé för föreningen. Dessa förslag, som styrelsen önskar att årsmötet beslutar om, finns redan nu uppladdade under fliken Klubben/Dokument/Årsmöteshandlingar 2020. Detta för att den som önskar ska kunna ta del av dessa i lugn och ro inför årsmötet. 
 
Välkomna 
 
Styrelsen
Datum för föreningens årsmöte är spikat!
2021-02-22 09:50

Vid styrelsemötet förra veckan beslutades att vi genomför årsmötet digitalt den 13 april kl 19:00, troligtvis via Teams. Vi återkommer med inbjudan och hur man anmäler sig. Om det finns någon i föreningen som funderar på att skriva motioner till årsmötet så tveka inte. Motioner som man vill få behandlade på årsmötet ska lämnas till styrelsen senast den 10 mars. Detta gör man enklats genom att mejla info@saltsjobooif.se.


I övrigt så hoppas vi att våra fotbollsplaner får vara snöfria och att fotbollssäsongen kan rulla igång. Vi får alla hjälpas åt att följa de restriktion som fortsatt råder så att fotbollen kan få fortsätta trots pandemin.  

Styrelsen
Nytt klädavtal
2021-01-27 11:17

Under jul och nyårshelgerna har styrelsen avslutat förhandlingarna med ny/gammal klädleverantör. Efter att ha fått till ett avtal som bättre säkerställer snabbare leveranser valde vi att fortsätta samarbetet med Stadium.  Vårt avtal är tecknat på fyra år och ger föreningen bra ekonomiska villkor samtidigt som vi har en möjlighet att kliva av avtalet om Stadium inte håller vad vi kommit överens om när det gäller t.ex. leveranstider.  Inom kort kommer informationen om ny klädkollektion och hur rutinen för beställning kommer fungera. 


Styrelsen


Hej alla SBIF:are, god fortsättning och ett gott nytt år!!
2020-12-27 12:41

2020, detta märkliga år går mot sitt slut och styrelsen vill passa på att komma med lite information och en nyårshälsning. Året började som alla andra år, men så i februari kom de första signalerna om Corona-viruset som sedan blev den pandemi som drabbat oss alla på olika sätt och som förändrat förutsättningarna för hela samhället och för fotbollen under året. Det har känns lite märkligt att följa sina favoritlag på TV inför tomma läktare. Men att inte kunna gå på fotbollsmatcher är givetvis en självklar uppoffring då det bidrar till att minska smittan och lidandet.


Det faktum att ungdomsidrotten har kunnat fortsätta i vårt land fram till för någon vecka sedan har varit otroligt viktigt för framtiden och vi har alla varit tvungna att anpassa oss för att göra det möjligt. Tyvärr kom beskedet att all idrott ställs in fram till 24 januari L.


Samtidigt som vi gläds åt vårt damlags serieseger lider vi med våra äldre spelare som på grund av rådande restriktioner inte får möjlighet att utöva sin idrott. Styrelsen har på olika sätt fört fram budskapet till beslutsfattare om riskerna med att unga vuxna inte får möjlighet att idrotta. Till alla er tjejer i klubben som först stoppades från träning och match för att sedan få det glädjande beskedet om att ni skulle få återstarta, bara för att någon vecka senare stoppas från idrottande igen vill vi i styrelsen rikta en särskild tanke. För er blir uppmaningen ”håll i - håll ut” än viktigare, vi vill se er alla på fotbollsplanen igen när restriktionerna släpper!


Vid årsmötet fick styrelsen i uppgift att bidra till att föreningen växer, att vi får in fler nya lag. Under hösten har två nya lag anslutit och vi vill hälsa föräldrar, ledare och spelare från P14 och P11 välkomna till SBIF. Vi vill samtidigt passa på att tacka spelare, ledare och föräldrar i P06 för allt den fotboll som ni har bidragit med under de år som laget har varit aktivt i föreningen. Detta efter att laget meddelade att man avslutar verksamheten till årsskiftet.


Nu hoppas vi alla på ett bättre 2021, att vaccinet knäcker pandemin och att fotbollen återgår till att vara den fest på alla nivåer som vi önskar och älskar.


Gott nytt år

 

Styrelsen   

 

Hej alla SBIF:are
2020-10-05 15:22


Nu har höstlöven börjat skifta färg och seriespelet, detta mycket annorlunda år, går in på upploppet. Covid-19 har på så många sätt påverkat oss alla. Men i allt elände har idrotten kunnat fortsätta att ge glädje och bidra till folkhälsan i vårt land, även om vi föräldrar har fått följa matcher och träningar lite mer på distans så har våra lag kämpat på.

 

I år är första året i SBIF:s historia som vi har ett seniorlag i seriespelet. Vårt damlag har tagit sig an uppgiften med den äran och vunnit serien med imponerande 69-1 i målskillnad – Grattis!

 

Vi i styrelsen fortsätter vårt arbete med att utveckla föreningen. Vi kommer under året att arbeta med föreningens verksamhetsidé och se över stadgarna, viktigt men kanske inte det som ger energi och engagemang hos våra spelare. På årsmötet beslutades att vi ska verka för att få in fler lag i föreningen och på förra styrelsemötet välkomnade vi ett nytt lag – pojkar födda 2014. Vi för även dialog med ytterligare något lag som vill komma till oss.

 

Andra viktiga frågor som vi arbetar med är klädleverantör för framtiden och en möjlig ledarträff efter att säsongen tagit slut. Detta utöver alla små och stora frågor som behöver hanteras för att våra spelare ska kunna utvecklas och ha roligt tillsammans på fotbollsplanen.

 

Avslutningsvis är vi glada över att Linda har tagit på sig att hålla koll på vår hemsida så att den innehåller uppdaterad och relevant information. Utan ideellt arbete inget SBIF – så tack Linda Andell och alla ni som är med och bidrar till denna lilla men fantastiskt fina förening.  


Med vänlig hälsning 


Styrelsen

Nyheter från våra lag
Pojkar 11, 14/12 15:17 
Dam J, 20/10 20:43 
Pojkar 07, 11/09 15:13 
Pojkar 06, 27/11 23:59 
Dam J, 26/11 16:11 
Flickor 05, 16/11 11:35 
Flickor 08, 07/11 11:00 
Flickor 05, 13/10 12:56 
 

Vädret Nacka