Välkommen till Saltsjö-Boo IF fotboll!
Vi är en förening med ca 130 spelare och 25 ledare fördelat på 5 trupper i flickor damjuniorer,  04, 05 och pojkar 06, 07 som kombinerar framgångsrik satsning med bredd. Vi tränar 2-3 ggr i veckan, deltar i många cuper och spelar i Sanktan på olika nivåer.

Samtliga huvudtränare och merparten av de assisterande tränarna har C-diplom.
Våra tränare utbildas årligen - målet är att samtliga huvudtränare ska ha B-diplom under 2017.

Vår ambition är att ge alla spelare utmaningar på rätt nivå.

Våra ledord är glädje, bredd och engagemang!

För att komma i kontakt med oss, klicka här.
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

Hälsning från styrelsen
2020-08-24 17:48

Hej alla SBIF:are och alla andra som besöker vår förenings hemsida!

Nu har den nya styrelsen kommit igång på allvar. Efter det något sena årsmötet har vi nu format styrkorna inför verksamhetsåret 2020-2021.

På årsmötet beslutades att vi skulle försöka utöka föreningen med något/några lag ytterligare. Detta inte minst för att säkra föreningens framtid. Styrelsen har dessutom beslutat att påbörja ett arbete med att se över föreningens inriktning. Detta är något som alla föreningar behöver göra med några års mellanrum, dvs. inget dramatiskt. Och vi kommer att göra en översyn av stadgarna för att se om det är något som behöver ändras/moderniseras.

Som ni alla vet är vi en förening som till 100% bygger på ideellt arbete så om det är någon som har tankar, idéer eller bra lust att  bidra till vår fina verksamhet är det bara att höra av sig till någon i styrelsen.

Väl mött på fotbollsplaner i höst och för er föräldrar – fortsätt att hålla avstånd och följa FHM rekommendationer.

Årsmöte 2020-06-25
2020-06-15 08:23
Årsmöte för Saltsjö-Boo IF kommer att hållas torsdagen den 25:e juni 19:30 - 20:00. Vi återkommer med lokal. Vi kommer även ha en digital mötesplats (skickas via mail till anmälda medlemmar).

Kallelsen kommer ut med kortare framförhållning än vad som är skrivet - men med tanke på omständigheterna anser vi att det är viktigt att få till ett möte innan sommarsemestrarna.

Föreningen behöver en ny kassör - hör av er om ni har möjlighet att hjälpa till med det!

För planeringens skull är vi tacksamma om ni meddelar via mail, arsmote@saltsjobooif.se, om ni kommer att närvara samt hur många som kommer.

Föredragningslista finns på hemsidan under Klubben – Årsmöteshandlingar (http://www.saltsjobooif.se/sida/?ID=59906)

Övriga årsmöteshandlingar finns tillgängliga efter förfrågan till info@saltsjobooif.se

Välkomna!

Coronavirus och fotboll
2020-03-12 21:03
Folkhälsomyndigheten har idag ökat riskbedömningen till mycket hög smittorisk då risken för spridning i Sverige till annat än personer i nära relationer till mycket hög.

Vi anser att alla måste ta sitt samhällsansvar för att minimera risk för smitta.

Vi uppmanar till försiktighetsprincipen och uppmanar ALLA som på något sätt misstänker att man kan bära smitta att stanna hemma. Det gäller även om det finns eller att man misstänker smitta i familj eller närhet.

Det är upp till ansvariga tränare i dialog med er föräldrar att avgöra hur mycket man vill träna, vilka cuper eller träningsmatcher man vill delta i.

Se till att era barn har en egen vattenflaska och att man inte delar vatten med andra.

Vi följer utvecklingen på Folkhälsomyndighetens hemsida och våra rekommendationer kan komma ändras.

För mer information se även Nacka Kommuns hemsida.
Årsmöte 2019-04-09
2019-03-06 10:31
Årsmöte för Saltsjö-Boo IF kommer att hållas tisdagen den 9:e april 19:30 - 20:00 på Server food i Kummelbergets industriområde.

En motion har kommit in.

Föredragningslista finns på hemsidan under Klubben – Årsmöteshandlingar (http://www.saltsjobooif.se/sida/?ID=134407)

Välkomna!

Pojkar 07, 11/09 15:13