SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Saltsjö-Boo IF

Välkommen till Saltsjö-Boo IF fotboll!

Vi är en liten förening i Nacka som älskar fotboll/Futsal. Föreningen består av sex lag, ett seniorlag på damsidan och fem juniorlag (Dam, F08, DamJ, P14, P11 och P07).

Vi kombinerar glädjen att få spela fotboll/futsal med lagsammanhållning och individuell utveckling. Alla våra lag behandlas lika, vilket innebär att vi delar lika på träningstider och ekonomiska bidrag. Vi strävar efter att använda ideella krafter för att hantera föreningens uppdrag som inte handlar om det som händer på fotbollsplanen. Detta med målet att kunna kraftsamla på spelarna utveckling och lagens verksamhet. Lagen har en hög grad av självständighet inom ram för föreningens vision, värdegrund och verksamhetsidé, man bestämmer t.ex. själva vilken ambitionsnivå man vill arbeta utifrån, hur man ska prioritera sina resurser och vilka turneringar etc. som man vill delta i.  

Vår ambition är att ge alla spelare utmaningar på rätt nivå. 

 

Våra ledord är glädje, bredd och engagemang!


För att komma i kontakt med oss, klicka här.
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
 
Damlaget avancerar till division 3
2021-11-22 11:39

Idag gratulerar vi föreningens damlag som fick besked att de går upp till division 3. Seniorverksamheten startades upp 2020 med föreningens F03-lag. De vann division 5 första året och kom tvåa i division 4 i år. 

Laget består idag av spelare födda 03-05.


Extra kul är att nästan alla väljer att spela vidare i laget varje år!
#såmångasålängesommöjligt

Stort Grattis damlaget!

Samarbete med Skills Academy
2021-09-27 14:20
Nu öppnar Skills Academy med Anders Svensson i spetsen, sitt fotbollscenter i Sickla Köpkvarter!

Skills Academy Powered by TOCA är i grunden ett Amerikanskt koncept och med det även världens största aktör för kompletterande fotbollsträning.

Saltsjö-Boo IF kan nu stolt meddela att alla medlemmar i Saltsjö-Boo IF får en unik klubbrabatt om 15% på hela Skills Academys sortiment.

Skills Academy erbjuder allt från individuell träning till lagträning, camps, clinics, födelsedagskalas och även ett mysigt litet café med shop inne på centret.

När du bokar pass online så dras rabatten av direkt, eller om ni kan visa upp att ni är medlemmar när ni är inne på centret, så erhåller ni rabatten i kassan.

Rabattkoden får ni separat via SportAdmin och er lagledare.

 

Varmt välkomna hälsar Anders Svensson och vännerna på Skills Academy”

 

Skills Academy, Planiavägen 3 i Nacka

www.skillsacademy.se

Info från styrelsen
2021-08-27 11:00

Hej alla SPIF:are

 

Nu har höstsäsongen inletts. Våra aktiviteter omfattas fortsatt av vissa restriktioner på grund av pandemin, men det finns hopp om att vi kan få komma tillbaka till en verksamhet utan restriktioner.

Under sommaren har föreningen tecknat ett samarbetsavtal med Skills Academy i Sickla, vilket öppnar för lagen att ta del av deras verksamhet. Vi har även löst frågan om ekonomihantering genom att upphandla denna tjänst. Vi hamnade i denna lösning då det inte fanns någon ideell kraft i föreningen som var bered att ta på sig uppdraget. Genom avtalet får vi en bättre stabilitet i dessa för föreningen avgörande frågor, men det innebär samtidigt att lagen behöver bidra ekonomiskt för att vi ska kunna finansiera denna tjänst.

 

Under hösten kommer styrelsen att kontakta alla aktiva tränare för att genomföra den kontroll mot brottsregistret som vi är ålagda att göra. Det är föreningens ordförande och sekreterare som kommer genomföra kontrollen och vi kommer utgå från den rutin som angetts av Riksidrottsförbundet.

 

Vi har även beslutat att fortsätta arbetet med att modernisera och utveckla föreningens hemsida.

Avslutningsvis så har styrelsen tagit beslut om en utbildningssatsning på våra seniortränare och vi vill samtidigt uppmana våra lag att söka bidrag så att era fantastiska tränare kan få ta del av de olika tränarutbildningar som erbjuds.

 

Styrelsen 

Ny styrelse, nytt verksamhetsår och nya utmaningar!
2021-04-29 09:15

Hej alla SBIF:are

 

Vid årsmötet den 13 april valdes två nya styrelsemedlemmar in Jonas Gunnar och Dick Lilja. Vi tackar Richard Wallentin och Jonas Bergman för fina insatser under tiden de varit aktiva i styrelsearbetet. Vi vill också rikta ett särskilt tack till Martin Wahlqvist som ställt upp när så krävts under året, bl.a. som planfördelningsansvarig. Vår förening bygger på ideella krafter och Martin personifierar just detta.

 

Den nya styrelsen består av Fredrik Hassel ordförande, Hanna Wahlqvist vice ordförande, Jonas Gunnar sekreterare och ledamöterna Fredrik Granqvist, Samy Lidner, Erik Jarlemark och Dick Lilja. Som ni märker så har vi ännu inte utsett någon kassör. Förra året adjungerade vi in Jonas Bergman i den rollen, men han lämnar nu föreningen och vi behöver en ny kraft som kan ta sig an detta viktiga uppdrag. Frågan kommer därför gå ut till lagen och vi hoppas det är någon i vår fina föräldragrupp som räcker upp handen när frågan kommer. Målet är att kunna adjungera in en ny kassör vid nästa styrelsemöte.

 

Under verksamhetsåret 2020-2021 utarbetade styrelsen nya stadgar och en ny verksamhetsidé, vision och värdegrund. Dessa beslutades av årsmötet och den nya styrelsen kommer att arbeta in dessa viktiga dokument i verksamheten det kommande året, bl.a. kommer texterna på hemsidan att uppdateras.

 

Vår nya verksamhetsidé - Saltsjö-Boo IF är den lilla ideella föreningen för alla med stort fotbollsintresse – lyfter upp den grund av ideellt arbete som föreningens idé bygger på. Det ideella handlar om allt det arbete som vi på olika sätt bidrar med för att våra barn, ungdomar och seniorer ska få möjlighet att utöva den idrotten de älskar.

 

Det handlar om allt från den lilla i vardagen till att anta större ansvar som att träna ett av våra lag, organisera en turnering eller ta ett uppdrag i klubben. Men föreningen bygger också på en demokratisk idé, precis som huvuddelen av alla idrottsklubbar i Sverige. Men demokrati kräver deltagande.

 

På de senaste två årsmötena har uppslutningen varit minst sagt svag. För att förbättra förutsättningarna för att SBIF ska fungera som en demokratisk förening ändrades stadgarna så att man får rösträtt i föreningen från 15 års ålder, vilket gör det möjligt för våra ungdomar att faktiskt delta i den demokratiska processen i föreningen. Men tyvärr har de flesta föräldrar valt att inte bli medlemmar i föreningen. Medlemskap (200kr/år) är en förutsättning för att få delta. Inför årets årsmöte var det några som ville delta, men eftersom de inte var medlemmar var det inte möjligt. Vi vill därför uppmana er alla att stötta föreningen genom att bli medlemmar (anmäl på hemsidan och skriv stödmedlem, ange lagtillhörighet).

 

Vi vill i sammanhanget även uppmana alla er tränare som aktivt bidrar till att våra lag får möjlighet att spela fotboll att betala medlemsavgift. I ert fall handlar det inte bara om den demokratiska insatsen. Det handlar även om försäkringsfrågan, ett medlemskap ger tillgång till försäkringar. 

Det var allt för denna gång. Nu hoppas vi alla på bra fotbollsväder och att vi snart kan få spela matcher igen, förhoppningsvis med start nästa helg för våra lag födda efter 2002. 

 

Styrelsen  

 

 

Digitalt årsmöte den 13 april kl 19
2021-03-17 14:26
Den 13 pril genomförs föreningens årsmöte, denna gång blir det ett digitalt möte. För att delta på årsmötet krävs att du betalat medlemsavgift för 2021. För att anmäla dig till årsmötet mejlar du till info@saltsjobooif.se
 
När du anmält dig får du en bekräftelse, med bekräftelsen kommer en Teamslänk samt andra dokument som det kommer fattas beslut kring på årsmötet.
 
Styrelsen har under året arbetat med att ta framförslag på nya stadgar och med att ta fram ett uppdaterad värdegrund, vision och verksamhetsidé för föreningen. Dessa förslag, som styrelsen önskar att årsmötet beslutar om, finns redan nu uppladdade under fliken Klubben/Dokument/Årsmöteshandlingar 2020. Detta för att den som önskar ska kunna ta del av dessa i lugn och ro inför årsmötet. 
 
Välkomna 
 
Styrelsen
Nyheter från våra lag
Pojkar 14, 27/09 13:46 
Pojkar 11, 14/12 15:17 
Dam J, 20/10 20:43 
Pojkar 07, 11/09 15:13 
Pojkar 06, 27/11 23:59 
Dam J, 26/11 16:11 
Flickor 05, 16/11 11:35 
 

Vädret Nacka