Välkommen till Saltsjö-Boo IF fotboll!
Vi är en förening med ca 130 spelare och 25 ledare fördelat på 5 trupper i flickor damjuniorer,  04, 05 och pojkar 06, 07 som kombinerar framgångsrik satsning med bredd. Vi tränar 2-3 ggr i veckan, deltar i många cuper och spelar i Sanktan på olika nivåer.

Samtliga huvudtränare och merparten av de assisterande tränarna har C-diplom.
Våra tränare utbildas årligen - målet är att samtliga huvudtränare ska ha B-diplom under 2017.

Vår ambition är att ge alla spelare utmaningar på rätt nivå.

Våra ledord är glädje, bredd och engagemang!

För att komma i kontakt med oss, klicka här.
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

Coronavirus och fotboll
2020-03-12 21:03
Folkhälsomyndigheten har idag ökat riskbedömningen till mycket hög smittorisk då risken för spridning i Sverige till annat än personer i nära relationer till mycket hög.

Vi anser att alla måste ta sitt samhällsansvar för att minimera risk för smitta.

Vi uppmanar till försiktighetsprincipen och uppmanar ALLA som på något sätt misstänker att man kan bära smitta att stanna hemma. Det gäller även om det finns eller att man misstänker smitta i familj eller närhet.

Det är upp till ansvariga tränare i dialog med er föräldrar att avgöra hur mycket man vill träna, vilka cuper eller träningsmatcher man vill delta i.

Se till att era barn har en egen vattenflaska och att man inte delar vatten med andra.

Vi följer utvecklingen på Folkhälsomyndighetens hemsida och våra rekommendationer kan komma ändras.

För mer information se även Nacka Kommuns hemsida.
Årsmöte 2019-04-09
2019-03-06 10:31
Årsmöte för Saltsjö-Boo IF kommer att hållas tisdagen den 9:e april 19:30 - 20:00 på Server food i Kummelbergets industriområde.

En motion har kommit in.

Föredragningslista finns på hemsidan under Klubben – Årsmöteshandlingar (http://www.saltsjobooif.se/sida/?ID=134407)

Övriga årsmöteshandlingar finns tillgängliga efter förfrågan till info@saltsjobooif.se

För planeringens skull är vi tacksamma om ni meddelar via mail, arsmote@saltsjobooif.se, om ni kommer att närvara samt hur många som kommer.

Välkomna!

VILL DU PROVTRÄNA MED OSS?
2018-10-17 16:25, F16
Provträningar startar V43 och fortsätter efter höstlovet.

Mycket spännande på gång i F04 inför säsongen 2019 och är du nyfiken på vårat sköna gäng och vill komma och provträna?

Skicka ett mail för att anmäla ditt intresse till: f04sbif@gmail.com och anmäl ditt intresse.
Eller ring tränare Tor på: 073 397 07 47.

V43 Håller vi träning på Myrsjö IP - Mån: 18:30-20:00, Tis: 17:30 - 19:00 Tor: 19:45 - 21:15

Varmt välkommen!
Flickor 06 vinnare av Kalles Kaviar Cup
2018-08-19 21:59
F06 deltagande i Kalles Kaviar Cup 27/6-1/7 slutade i succé både på och av planen. I ett sommarvarmt Bohuslän med toppenboende precis vid havet spenderade vi 5 fantastiska dagar tillsammans. På lördagens familjemiddag vid boendet på Ramsvik Stugby samlades totalt 38 personer, starkt då vi befann oss över 40 mil hemifrån. För bilder rekommenderas vårt Instagramkonto: https://www.instagram.com/saltsjobooiff06/

På den otroligt fina gräsplanen i Bovallstrand skördades framgångar tack vare vårt fina passningsspel. En tight grupp vinns på målskillnad där vi visar ett fint passningsspel men har lite trögt med målskyttet. Till kvartsfinalen höjer vi oss ytterligare vinner mot Hyllie med 2-1 efter en tät match där vi är spelförande lag. I semifinalen ställs vi mot duktiga Barkarö SK från Västerås. Här sitter försvarsspelet ypperligt och de få målchanser vi släpper till hanterar vi bra i backlinje och målvakt. I det offensiva spelet fungerar vårt passningsspel bra men Barkarö försvarar sig förtjänstfullt. När vi väl får in 1-0 i andra halvlek kontrollerar vi av matchen.

Finalen spelas på Kungshamnsvallens konstgräs mot IF Centern från Halmstad som gått med raka vinster genom hela turneringen. Vi får se en klassisk final med nervöst och lite tillknäppt spel. Vi prioriterar positions och försvarsspel och har inte en målchans emot oss på hela matchen som vinns efter 1-0 på straff.

Cupsida och resultat: http://www.procup.se/cup/31054.htm

Stort tack till arrangerande idrottsföreningar och funktionärer från Kungshamns IF, Smögens IF, Bovallstrands IF och Hunnebostrands Goif. Tack också till alla trevliga spelare och ledare från våra nya bekantskaper från västsverige, härlig stämning på och av planen.

Slutligen sänder vi också ett stort tack till Ramsvik Camping och Stugby för god service och perfekt cupboende.

Årsmöte 2018-03-19
2018-02-23 13:25
Årsmöte för Saltsjö-Boo IF kommer att hållas i föreningslokalen på Norrholmsvägen 184 måndagen den 19:e mars 19:15 - 20:30.

Inga inkomna motioner finns. Däremot finns förslag på Stadgeändring - att vi lägger in Futsal som ytterligare ett ändamål med verksamheten.

Välkomna!

Pojkar 06, 27/11 23:59