Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Saltsjö-Boo IF

Välkommen till Saltsjö-Boo IF fotboll!
Vi är en förening med ca 130 spelare och 25 ledare fördelat på 5 trupper i flickor damjuniorer,  04, 05 och pojkar 06, 07 som kombinerar framgångsrik satsning med bredd. Vi tränar 2-3 ggr i veckan, deltar i många cuper och spelar i Sanktan på olika nivåer.

Samtliga huvudtränare och merparten av de assisterande tränarna har C-diplom.
Våra tränare utbildas årligen - målet är att samtliga huvudtränare ska ha B-diplom under 2017.

Vår ambition är att ge alla spelare utmaningar på rätt nivå. 

Våra ledord är glädje, bredd och engagemang!

För att komma i kontakt med oss, klicka här.
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

Hej alla SBIF:are
2020-10-05 15:22


Nu har höstlöven börjat skifta färg och seriespelet, detta mycket annorlunda år, går in på upploppet. Covid-19 har på så många sätt påverkat oss alla. Men i allt elände har idrotten kunnat fortsätta att ge glädje och bidra till folkhälsan i vårt land, även om vi föräldrar har fått följa matcher och träningar lite mer på distans så har våra lag kämpat på.

 

I år är första året i SBIF:s historia som vi har ett seniorlag i seriespelet. Vårt damlag har tagit sig an uppgiften med den äran och vunnit serien med imponerande 69-1 i målskillnad – Grattis!

 

Vi i styrelsen fortsätter vårt arbete med att utveckla föreningen. Vi kommer under året att arbeta med föreningens verksamhetsidé och se över stadgarna, viktigt men kanske inte det som ger energi och engagemang hos våra spelare. På årsmötet beslutades att vi ska verka för att få in fler lag i föreningen och på förra styrelsemötet välkomnade vi ett nytt lag – pojkar födda 2014. Vi för även dialog med ytterligare något lag som vill komma till oss.

 

Andra viktiga frågor som vi arbetar med är klädleverantör för framtiden och en möjlig ledarträff efter att säsongen tagit slut. Detta utöver alla små och stora frågor som behöver hanteras för att våra spelare ska kunna utvecklas och ha roligt tillsammans på fotbollsplanen.

 

Avslutningsvis är vi glada över att Linda har tagit på sig att hålla koll på vår hemsida så att den innehåller uppdaterad och relevant information. Utan ideellt arbete inget SBIF – så tack Linda Andell och alla ni som är med och bidrar till denna lilla men fantastiskt fina förening.  


Med vänlig hälsning 


Styrelsen

Hälsning från styrelsen
2020-08-24 17:48

Hej alla SBIF:are och alla andra som besöker vår förenings hemsida!

Nu har den nya styrelsen kommit igång på allvar. Efter det något sena årsmötet har vi nu format styrkorna inför verksamhetsåret 2020-2021.


På årsmötet beslutades att vi skulle försöka utöka föreningen med något/några lag ytterligare. Detta inte minst för att säkra föreningens framtid. Styrelsen har dessutom beslutat att påbörja ett arbete med att se över föreningens inriktning. Detta är något som alla föreningar behöver göra med några års mellanrum, dvs. inget dramatiskt. Och vi kommer att göra en översyn av stadgarna för att se om det är något som behöver ändras/moderniseras.


Som ni alla vet är vi en förening som till 100% bygger på ideellt arbete så om det är någon som har tankar, idéer eller bra lust att  bidra till vår fina verksamhet är det bara att höra av sig till någon i styrelsen.


Väl mött på fotbollsplaner i höst och för er föräldrar – fortsätt att hålla avstånd och följa FHM rekommendationer. 


Styrelsen
Årsmöte 2020-06-25
2020-06-15 08:23
Årsmöte för Saltsjö-Boo IF kommer att hållas torsdagen den 25:e juni 19:30 - 20:00. Vi återkommer med lokal. Vi kommer även ha en digital mötesplats (skickas via mail till anmälda medlemmar).

Kallelsen kommer ut med kortare framförhållning än vad som är skrivet - men med tanke på omständigheterna anser vi att det är viktigt att få till ett möte innan sommarsemestrarna.

Föreningen behöver en ny kassör - hör av er om ni har möjlighet att hjälpa till med det!

För planeringens skull är vi tacksamma om ni meddelar via mail, arsmote@saltsjobooif.se, om ni kommer att närvara samt hur många som kommer.


Föredragningslista finns på hemsidan under Klubben – Årsmöteshandlingar (http://www.saltsjobooif.se/sida/?ID=59906)

Övriga årsmöteshandlingar finns tillgängliga efter förfrågan till info@saltsjobooif.se


Välkomna!

Styrelsen
Coronavirus och fotboll
2020-03-12 21:03
Folkhälsomyndigheten har idag ökat riskbedömningen till mycket hög smittorisk då risken för spridning i Sverige till annat än personer i nära relationer till mycket hög.

Vi anser att alla måste ta sitt samhällsansvar för att minimera risk för smitta.

Vi uppmanar till försiktighetsprincipen och uppmanar ALLA som på något sätt misstänker att man kan bära smitta att stanna hemma. Det gäller även om det finns eller att man misstänker smitta i familj eller närhet.

Det är upp till ansvariga tränare i dialog med er föräldrar att avgöra hur mycket man vill träna, vilka cuper eller träningsmatcher man vill delta i.

Se till att era barn har en egen vattenflaska och att man inte delar vatten med andra.

Vi följer utvecklingen på Folkhälsomyndighetens hemsida och våra rekommendationer kan komma ändras.

För mer information se även Nacka Kommuns hemsida.
Nyheter från våra lag
F16, 20/10 20:43 
Pojkar 07, 11/09 15:13 
Pojkar 06, 27/11 23:59 
F16, 26/11 16:11 
Flickor 05, 16/11 11:35 
Flickor 08, 07/11 11:00 
Flickor 05, 13/10 12:56 
 

Vädret Nacka