Välkomna till F03!
Laget består av 33 fotbollsintresserade tjejer

Vi spelar många matcher och cuper och har en hög ambitionsnivå. Fokus är på långsiktiga utvecklingsmål och inte kortsiktiga vinster/resultat.

Vi siktar på att ha ett par övernattningscuper och två träningsläger per år. Vi har kul på både träning och match även om vi alltid har fokus på fotbollen.

En gång i månaden siktar vi på att ha en teambuildingaktivitet frikopplad från fotbollen. Genom att bygga en bra kamratskap tror vi att fler kommer att spela fotboll längre.

Vi är måna om att samtliga spelare ska utvecklas som fotbollsspelare och att ge varje spelare en utmaning på rätt nivå.

Är du intresserad av att spela i vårt lag? Just nu är det "ganska fullt", men stämmer vår profil in på dig? Kontakta Samy Lidner, mejl f03@saltsjobooif.se eller mobil 0769-46 56 77

Träningsmatch? Kontakta lagledare enligt ovan.
Glädje Bredd och Engagemang!

Sluten Facebookgrupp: Saltsjö-Boo IF F03

Lagets instagram: @saltsjobooiff03
Uppdateras mycket oftare än hemsidan :)

hit counter
Välkommen Alice!
2017-10-27 16:58
Vi välkomnar Alice med familj till truppen. Hon har tidigare spelat i Värmdö IF och blir ett härligt tillskott i laget!

Vi har fler som provtränar och ett riktigt bra tryck på träningarna!

Härligt om vi kan bli ett nav för ambitiösa fotbollstjejer i Nacka/Värmdö!

Välkommen Filippa!
2017-10-16 22:31

Ny spelare till SBIF F03!
Vi hälsar Filippa med familj varmt välkomna till oss! Hon kommer bidra med snabbhet, teknik och bra inställning! Det blir kanon!

Fler spelare med ambition är välkomna till vårt lag. Vi kommer köra vidare i div 1 och div 2 nästa år.

Vintersäsongen - tält-träningar 2 dagar i veckan
2017-09-25 13:39

Snart börjar höstsäsongen ta slut och vintersäsongen kan ta vid.

Tältet på Nacka IP är äntligen klart - så i år kommer vi äntligen kunna träna på konstgräs hela vintersäsongen. Vi har två pass i veckan (1,5 timme per pass). Skönt att slippa de där hala golven i de små gympahallarna :)

För att komma ut ännu starkare till vårsäsongen kommer vi köra fys med extern tränare i Budohallen en dag i veckan.

Ytterligare en nyhet är att Stockholms fotbollsförbund anordnar seriespel i Futsal. Där är vi anmälda med ett lag. Så det blir match varje söndag.

På detta har vi lagt på ett antal cuper (både i Stockholm och ute i landet).

Och för att verkligen pricka formtoppen till vårsäsongen kommer vi boka upp ett träningsläger i vår (surprise!)

Som ni ser så är det full aktivitet. Vi är 26 spelare i truppen - men det finns plats för fler som har fotboll som stort intresse! Ju tidigare ni hör av er desto bättre för planeringen! Vi kommer att spela i Div 1 och Div 2 nästa år.
Mejla intresse till: f03@saltsjobooif.se eller ring :)

Föräldramöte i Björknäs 10:e oktober 19:00
2017-09-15 09:55
På agendan finns tillbakablick och säsongsplanering 2018.
Dags för nya utmaningar?
2017-08-29 17:53
Är du F03:a och gillar fotboll riktigt mycket och vill spela i ett ambitiöst lag där alla får spela på sin nivå (div 1 - 3)? Vi är enda Nacka/Värmdölaget med ett division 1 lag i F14. Vi kör tre 1 ½ timmars träningar i veckan plus match. Men vi har full koll på hur en termin i åttan kan se ut - så det finns flexibilitet!

Vi har sedan starten 2014 visat att det går att kombinera stora träningsgrupper och samtidigt ge alla utmaning på sin nivå. Det viktigaste är inte att vinna, fokus är på prestation, men helt klart är det ju roligt med bra resultat!

Vi har ingen spelarbrist, tvärtom, vi är 26 spelare. Men vi vill ge några till spelare chansen att växa ytterligare!

Ur planeringssynvinkel (träningsläger, cuper etc) är det bättre ju tidigare ni hör av er!

Är du intresserad av att spela i vårt lag? Stämmer vår profil in på dig? Kontakta Samy Lidner, mejl f03@saltsjobooif.se eller mobil 0769-46 56 77