SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Saltsjö-Boo IF

Välkommen till Saltsjö-Boo IF fotboll!

Vi är en liten förening i Nacka som älskar fotboll/Futsal. Föreningen består av fem lag, ett seniorlag på damsidan och fyra juniorlag (DamJ, F08,, P12 och P14).

Vi kombinerar glädjen att få spela fotboll/futsal med lagsammanhållning och individuell utveckling. Alla våra lag behandlas lika, vilket innebär att vi delar lika på träningstider och ekonomiska bidrag. Vi strävar efter att använda ideella krafter för att hantera föreningens uppdrag som inte handlar om det som händer på fotbollsplanen. Detta med målet att kunna kraftsamla på spelarna utveckling och lagens verksamhet. Lagen har en hög grad av självständighet inom ram för föreningens vision, värdegrund och verksamhetsidé, man bestämmer t.ex. själva vilken ambitionsnivå man vill arbeta utifrån, hur man ska prioritera sina resurser och vilka turneringar etc. som man vill delta i.  

Vår ambition är att ge alla spelare utmaningar på rätt nivå. 

 

Våra ledord är glädje, bredd och engagemang!


För att komma i kontakt med oss, klicka här.
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
 
Kallelse till Årsmöte 2024
2024-03-21 09:01

Styrelsen vill med denna kallelse välkomna alla medlemmar till föreningens årsmöte onsdagen den 10 april kl 19:00. Årsmötet är föreningens viktigaste möte och till detta årsmöte har alla över 15 år rösträtt.

 

Saltsjö Boo IF har idag 90 barn/ungdomar och 22 ledare aktiva som medlemmar. De allra flesta av medlemmarna är våra fantastiska barn och ungdomar som är aktiva spelare i våra fyra olika lag.

 

Vår förening drivs av engagemang från frivilliga vuxna och på årsmötet kommer vi att ge en uppdatering om hur året varit och vad vi ser framåt. För att dessa lag ska fungera och vara välmående behöver även föräldrar engagera sig i föreningen genom att åta sig olika förtroendeuppdrag.

 

Önskar du skicka in en motion till årsmötet så gör du detta till Styrelsens ordförande Fredrik Granqvist på ordforande@saltsjobooif.se. Vi behöver ha ditt mejl senast tisdagen den 2 april.  

 

Årsmötet kommer att genomföras i föreningslokalen på Björknäs IP, Gröna Konferens på Björknäs skolväg 15, Saltsjö-Boo.

Mötet startar kl 19:00.

 

Anmäl din närvaro på förhand till info@saltsjobooif.se

 

Ni är alla hjärtligt välkomna!!

 

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen SBIF

Kallelse till Årsmöte 2023
2023-04-13 15:09

Styrelsen vill med denna kallelse välkomna alla medlemmar till föreningens årsmöte onsdagen den 26 april kl 19:00. Årsmötet är föreningens viktigaste möte och till detta årsmöte har alla över 15 år rösträtt.

 

Saltsjö Boo IF har idag 90 barn/ungdomar och 22 ledare som  medlemmar, de allra flesta är våra fantastiska barn och ungdomar som spelar i våra fem olika  lag.

 

Föreningen baseras på engagemang på många olika håll och på årsmötet kommer vi att uppdatera alla om hur året varit och vad vi ser framåt. För att dessa lag ska fungera och vara välmående behöver även föräldrar engagera sig i föreningen genom att åta sig olika förtroendeuppdrag.

 

Önskar du skicka in en motion till årsmötet så gör du detta till Styrelsens ordförande Fredrik Granqvist på ordforande@saltsjobooif.se. Vi behöver ha ditt mejl senast torsdagen den 20 april.  

 

Årsmötet kommer att genomföras i föreningslokalen på Norrholmsvägen 228.

Mötet startar kl 19:00.

 

Anmäl din närvaro på förhand till arsmote@saltsjobooif.se

 

Ni är alla hjärtligt välkomna!!

 

Styrelsen

Dam-juniorlag söker spelare
2022-11-18 19:06

Saltsjö-Boo IF startar upp ett dam-juniorlag för dig (F04-07) som vill spela i en avslappnad och hög nivå med bra träningar.

 

Inledningsvis tränar vi 2 gånger i veckan och avser spela i division 1. I takt med att gruppen utvecklas avgör vi den sportsliga ambitionen i träning, cup o matcher. Vi ska ha roligt!

 

I föreningen finns även ett damlag i division 3 och F08.

 

Är du intresserad av att veta mer så tveka inte att anmäla ditt intresse till Sebastian.pehrson@yahoo.com (huvudtränare med lång erfarenhet av akademi- och första lagsverksamhet i Boo FF, Nacka FC, Enebyberg IF och AIK).

Kallelse till Årsmöte
2022-03-23 21:30

Styrelsen vill med denna kallelse välkomna alla medlemmar till föreningens årsmöte den 7:e april 2022. Årsmötet är föreningens viktigaste möte och denna gång är det särskilt viktigt, då föreningens framtid står och väger. Till detta årsmöte har alla över 15 år rösträtt på årsmötet, efter det att stadgarna ändrades vid förra årsmötet.  

 

Saltsjö Boo IF har idag 120 medlemmar, de allra flesta är våra fantastiska barn och ungdomar som spelar i våra lag. Men för att föreningen ska ha en framtid behöver även föräldrar engagera sig i föreningen genom att åta sig olika förtroendeuppdrag, i annat fall har vi ingen förening. Att detta är särskilt viktigt i år beror på att två av våra lag har avvecklats under året.

 

Årsmötet kommer att hållas i en röd lokal, på Norrholmsvägen 228.

Mötet startar kl 19:00.

 

Ni är alla hjärtligt välkomna!!

 

Styrelsen 

Hej alla SBIF:are
2022-01-29 00:52

I veckan samlades styrelsen för det första styrelsemötet i år, även denna gång digitalt. Pandemin har verkligen påverkat oss alla på så många sätt och vi har alla varit tvungna att anpassa oss därefter. Tack och lov har idrotten kunnat fortsätta att bedrivas, om än med vissa restriktioner. Låt oss hoppas att Omikronvarianten är början på slutet på Covid som samhällsfarlig sjukdom. 

När styrelsen sammanfattar året som gått så är det  både bra och lite tråkiga saker som hänt. Det positiva är att fyra av våra lag fortsätter att utvecklas. Spelartrupperna för dessa lag har blivit större och det finns ”go” i verksamheten. Det tråkiga är att två lag har valt att avveckla sina respektive verksamheter. DamJ och P07 har båda kommit fram till att det inte finns förutsättningar för att driva verksamheten vidare. Ett antal spelare från DamJ har välkomnats till damlaget, vilket är mycket positivt. Den möjligheten finns ju tyvärr inte för P07 killarna. Vi hoppas från styrelsen att de som vill fortsätta med fotboll får möjlighet att göra så i någon annan förening. Det är givetvis tråkigt att lag avvecklas, men i en liten förening som vår så  händer det från tid till annan.

Styrelsen beslutade om datum för nästa årsmöte, den 7 april kl 19:00. Vi återkommer med mer praktisk information och om det kommer gå att ha ett fysiskt möte eller ett digitalt. För att få delta på årsmötet behöver man vara medlem i föreningen. För målsmän innebär det att det inte räcker att era barn är medlemmar, ni måste själva ha betalt in medlemsavgift. Vid årsmötet förra året beslutade vi om reviderade  stadgar. Enligt dessa har alla medlemmar från 15 år och uppåt rösträtt i föreningen, vilket innebär att betydligt fler spelare nu kan delta i det demokratiska beslutsfattandet inom föreningen än vad som tidigare var fallet.

Avslutningsvis vill vi i styrelsen passa på att uppmana er föräldrar att fundera över hur ni kan bidra till verksamheten i vår ideella förening. Det är flera av er som redan nu är aktiva tränare och ledare för lagen, vilket är helt avgörande för att verksamheten ska fungera. Men utöver detta behöver även styrelsearbetet fungera, utan styrelse ingen förening. Eftersom två lag lämnat föreningen vilar det därför ett extra stort ansvar för er som är kvar att kliva fram och bidra även i styrelsearbetet. På styrelsemötet resonerade vi utifrån att det behöver vara två ledamöter per lag som representeras i styrelsen. Om man inte har så mycket tid men ändå vill bidra så finns det även poster som revisor och valberedning som behöver väljas på årsmötet. Vi vill därför redan nu uppmana er alla att bidra till att vi får ihop ett  förslag på ny styrelse och de övriga poster som behöver fyllas med ideella krafter i god tid inför årsmötet.   

Med vänlig hälsning

Styrelsen

Nyheter från våra lag
 

Vädret Nacka