SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Saltsjö-Boo IF

Välkommen till Saltsjö-Boo IF fotboll!

Vi är en liten förening i Nacka som älskar fotboll/Futsal. Föreningen består av fyra lag, ett seniorlag på damsidan och fem juniorlag (Dam, F08, P14, P11 ).

Vi kombinerar glädjen att få spela fotboll/futsal med lagsammanhållning och individuell utveckling. Alla våra lag behandlas lika, vilket innebär att vi delar lika på träningstider och ekonomiska bidrag. Vi strävar efter att använda ideella krafter för att hantera föreningens uppdrag som inte handlar om det som händer på fotbollsplanen. Detta med målet att kunna kraftsamla på spelarna utveckling och lagens verksamhet. Lagen har en hög grad av självständighet inom ram för föreningens vision, värdegrund och verksamhetsidé, man bestämmer t.ex. själva vilken ambitionsnivå man vill arbeta utifrån, hur man ska prioritera sina resurser och vilka turneringar etc. som man vill delta i.  

Vår ambition är att ge alla spelare utmaningar på rätt nivå. 

 

Våra ledord är glädje, bredd och engagemang!


För att komma i kontakt med oss, klicka här.
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
 
Kallelse till Årsmöte
2022-03-23 21:30

Styrelsen vill med denna kallelse välkomna alla medlemmar till föreningens årsmöte den 7:e april 2022. Årsmötet är föreningens viktigaste möte och denna gång är det särskilt viktigt, då föreningens framtid står och väger. Till detta årsmöte har alla över 15 år rösträtt på årsmötet, efter det att stadgarna ändrades vid förra årsmötet.  

 

Saltsjö Boo IF har idag 120 medlemmar, de allra flesta är våra fantastiska barn och ungdomar som spelar i våra lag. Men för att föreningen ska ha en framtid behöver även föräldrar engagera sig i föreningen genom att åta sig olika förtroendeuppdrag, i annat fall har vi ingen förening. Att detta är särskilt viktigt i år beror på att två av våra lag har avvecklats under året.

 

Årsmötet kommer att hållas i en röd lokal, på Norrholmsvägen 228.

Mötet startar kl 19:00.

 

Ni är alla hjärtligt välkomna!!

 

Styrelsen 

Hej alla SBIF:are
2022-01-29 00:52

I veckan samlades styrelsen för det första styrelsemötet i år, även denna gång digitalt. Pandemin har verkligen påverkat oss alla på så många sätt och vi har alla varit tvungna att anpassa oss därefter. Tack och lov har idrotten kunnat fortsätta att bedrivas, om än med vissa restriktioner. Låt oss hoppas att Omikronvarianten är början på slutet på Covid som samhällsfarlig sjukdom. 

När styrelsen sammanfattar året som gått så är det  både bra och lite tråkiga saker som hänt. Det positiva är att fyra av våra lag fortsätter att utvecklas. Spelartrupperna för dessa lag har blivit större och det finns ”go” i verksamheten. Det tråkiga är att två lag har valt att avveckla sina respektive verksamheter. DamJ och P07 har båda kommit fram till att det inte finns förutsättningar för att driva verksamheten vidare. Ett antal spelare från DamJ har välkomnats till damlaget, vilket är mycket positivt. Den möjligheten finns ju tyvärr inte för P07 killarna. Vi hoppas från styrelsen att de som vill fortsätta med fotboll får möjlighet att göra så i någon annan förening. Det är givetvis tråkigt att lag avvecklas, men i en liten förening som vår så  händer det från tid till annan.

Styrelsen beslutade om datum för nästa årsmöte, den 7 april kl 19:00. Vi återkommer med mer praktisk information och om det kommer gå att ha ett fysiskt möte eller ett digitalt. För att få delta på årsmötet behöver man vara medlem i föreningen. För målsmän innebär det att det inte räcker att era barn är medlemmar, ni måste själva ha betalt in medlemsavgift. Vid årsmötet förra året beslutade vi om reviderade  stadgar. Enligt dessa har alla medlemmar från 15 år och uppåt rösträtt i föreningen, vilket innebär att betydligt fler spelare nu kan delta i det demokratiska beslutsfattandet inom föreningen än vad som tidigare var fallet.

Avslutningsvis vill vi i styrelsen passa på att uppmana er föräldrar att fundera över hur ni kan bidra till verksamheten i vår ideella förening. Det är flera av er som redan nu är aktiva tränare och ledare för lagen, vilket är helt avgörande för att verksamheten ska fungera. Men utöver detta behöver även styrelsearbetet fungera, utan styrelse ingen förening. Eftersom två lag lämnat föreningen vilar det därför ett extra stort ansvar för er som är kvar att kliva fram och bidra även i styrelsearbetet. På styrelsemötet resonerade vi utifrån att det behöver vara två ledamöter per lag som representeras i styrelsen. Om man inte har så mycket tid men ändå vill bidra så finns det även poster som revisor och valberedning som behöver väljas på årsmötet. Vi vill därför redan nu uppmana er alla att bidra till att vi får ihop ett  förslag på ny styrelse och de övriga poster som behöver fyllas med ideella krafter i god tid inför årsmötet.   

Med vänlig hälsning

Styrelsen

Damlaget avancerar till division 3
2021-11-22 11:39

Idag gratulerar vi föreningens damlag som fick besked att de går upp till division 3. Seniorverksamheten startades upp 2020 med föreningens F03-lag. De vann division 5 första året och kom tvåa i division 4 i år. 

Laget består idag av spelare födda 03-05.


Extra kul är att nästan alla väljer att spela vidare i laget varje år!
#såmångasålängesommöjligt

Stort Grattis damlaget!

Samarbete med Skills Academy
2021-09-27 14:20
Nu öppnar Skills Academy med Anders Svensson i spetsen, sitt fotbollscenter i Sickla Köpkvarter!

Skills Academy Powered by TOCA är i grunden ett Amerikanskt koncept och med det även världens största aktör för kompletterande fotbollsträning.

Saltsjö-Boo IF kan nu stolt meddela att alla medlemmar i Saltsjö-Boo IF får en unik klubbrabatt om 15% på hela Skills Academys sortiment.

Skills Academy erbjuder allt från individuell träning till lagträning, camps, clinics, födelsedagskalas och även ett mysigt litet café med shop inne på centret.

När du bokar pass online så dras rabatten av direkt, eller om ni kan visa upp att ni är medlemmar när ni är inne på centret, så erhåller ni rabatten i kassan.

Rabattkoden får ni separat via SportAdmin och er lagledare.

 

Varmt välkomna hälsar Anders Svensson och vännerna på Skills Academy”

 

Skills Academy, Planiavägen 3 i Nacka

www.skillsacademy.se

Info från styrelsen
2021-08-27 11:00

Hej alla SPIF:are

 

Nu har höstsäsongen inletts. Våra aktiviteter omfattas fortsatt av vissa restriktioner på grund av pandemin, men det finns hopp om att vi kan få komma tillbaka till en verksamhet utan restriktioner.

Under sommaren har föreningen tecknat ett samarbetsavtal med Skills Academy i Sickla, vilket öppnar för lagen att ta del av deras verksamhet. Vi har även löst frågan om ekonomihantering genom att upphandla denna tjänst. Vi hamnade i denna lösning då det inte fanns någon ideell kraft i föreningen som var bered att ta på sig uppdraget. Genom avtalet får vi en bättre stabilitet i dessa för föreningen avgörande frågor, men det innebär samtidigt att lagen behöver bidra ekonomiskt för att vi ska kunna finansiera denna tjänst.

 

Under hösten kommer styrelsen att kontakta alla aktiva tränare för att genomföra den kontroll mot brottsregistret som vi är ålagda att göra. Det är föreningens ordförande och sekreterare som kommer genomföra kontrollen och vi kommer utgå från den rutin som angetts av Riksidrottsförbundet.

 

Vi har även beslutat att fortsätta arbetet med att modernisera och utveckla föreningens hemsida.

Avslutningsvis så har styrelsen tagit beslut om en utbildningssatsning på våra seniortränare och vi vill samtidigt uppmana våra lag att söka bidrag så att era fantastiska tränare kan få ta del av de olika tränarutbildningar som erbjuds.

 

Styrelsen 

Nyheter från våra lag
Pojkar 14, 27/09 13:46 
Pojkar 11, 14/12 15:17 
 

Vädret Nacka