Saltsjö-Boo IF växer på flicksidan med F05
2016-09-28 15:12
Saltsjö-Boo IF kommer nu att starta ett F05-lag vilket innebär att klubben kommer att ha flicklag från F03 till F06. I det nya laget kommer vi kunna erbjuda spelarna en utveckling som stimulerar både individen och gruppen. Arbetet med laget kommer i stor utsträckning att bygga på att skapa goda relationer mellan tjejerna med ett långsiktigt perspektiv.

Genom bildandet av detta lag kommer föreningen ges större bredd och jämnhet på flicksidan. I Saltsjö-Boo samarbetar vi aktivt över åldersgränserna vilket skapar en miljö som utvecklar och bygger en stark klubbkänsla.

Som spelare och förälder i Saltsjö-Boo IF är du med och bidrar till lagets utveckling med din närvaro och ditt engagemang. Ditt engagemang och dina insatser går direkt till tjejerna i laget.

Ambitionen med laget är:

• Skapa en stark laganda där spelarna ser fram emot träning och match och känner ett stort engagemang för sin idrott
  • Kunna stimulera såväl individuell utveckling som bra kamratskap
  • Skapa ett motiverat lag där man har fotboll som huvudsport under fotbollssäsongen (april – oktober)
  • Spela i olika serier i S:t Erikscupen nivå medel till svår
  • Träna upptill tre gånger i veckan under fotbollssäsong (två gånger under vintersäsongen)
  • Spela många turneringar per år

Om din ambitionsnivå stämmer med vår och du känner igen dig på nedan kriterier så skicka oss ett mail med din intresseanmälan till f05sbif@gmail.com senast 2016-10-16.

• Har kommit en bit i din fotbollsutveckling och känner dig bekväm med att spela i medel- till svårserie
  • Har ett stort engagemang med din fotboll och ambitionen är att ha 100 % närvaro på träningar under fotbollssäsong och träna regelbundet med laget under vintersäsong.
  • Har fotboll som huvudsport under fotbollssäsongen.
  • Är en bra kamrat och kan bidra till lagets gemenskap och utveckling.
  • Har engagerade föräldrar som är beredda att aktivt arbeta med en funktion kring laget.

Ett informationsmöte kommer att hållas under v.42 för anmälda spelare. Därefter kommer lagbildning att ske. Ambitionen är att laget startar sin verksamhet v.45.

För övriga frågor: f05sbif@gmail.com

Välkomna till Saltsjö-Boo IF

Föreningen för engagerade spelare och föräldrar