Välkommen

Vill du vakta vårt mål
2019-11-16 11:35
Vill du vakta vårt mål?
Vi är ett härligt gäng tjejer och ledare som bedriver fotbollsutbildning med glädje, gemenskap och engagemang. Nu söker vi dig som i första hand vill vara målvakt. Vi tränar flera gånger i veckan och spelar många matcher och cuper. Är du intresserad av att vakta vårt mål, och nyfiken på vårt arbetssätt, maila en kort presentation av dig själv till mans.torbiornsson@telia.com.

Kika gärna in på lagets Instagram https://www.instagram.com/saltsjobooiff05/
Vill du spela i vårt lag
2019-10-13 12:56
Saltsjö-Boo IF F05 satsar vidare mot elvamanna. Vi är ett härligt gäng tjejer och ledare som bedriver ambitiös och strukturerad fotbollsutbildning med stor glädje, gemenskap och engagemang. Vi tror på en långsiktig och sund fotbollsutveckling. Vi tränar flera gånger i veckan och spelar många matcher och cuper. Är du intresserad av att spela i vårt lag och nyfiken på vårt arbetssätt finns nu möjligheten att komma och provträna? Då är du välkommen att maila en kort presentation av dig själv till mans.torbiornsson@telia.com. Vi söker både utespelare och de som kan tänka sig att stå i mål, eller både och.

Kika gärna in på lagets Instagram https://www.instagram.com/saltsjobooiff05/.
Vill du spela i vårt lag?
2018-09-22 13:22

Vill du spela i vårt lag?

Vi är ett härligt gäng tjejer och ledare som bedriver ambitiös och strukturerad fotbollsutbildning med stor glädje, gemenskap och kvalitet. Vi tror på en långsiktig och sund fotbollsutveckling. Vi tränar 3 gånger i veckan och spelar många matcher och cuper.

Vi öppnar våra träningar under v. 42-43 för ambitiösa fotbollstjejer som vill provträna. Är du intresserad av att spela i vårt lag och nyfiken på vårt arbetssätt? Då är du välkomna att maila en kort presentation av dig själv till f05sbif@gmail.com eller kontakta vår huvudtränare Pierre Fällström (se kontaktuppgifter på hemsidan). För mer information om vårt lag se också vår Instagram saltsjobooiff05.

🏆 Vinst i Kolmården Cup!
2018-08-23 08:49
Kolmården cup

Efter att tjejerna lyft sig match efter match slutade Kolmården cup (som spelades 18-19 augasti) med att laget fick vinna sitt första A-slutspel.

I gruppspelet blev det två segrar och en förlust. Slutspelet blev väldigt spännande med straffsparksläggning både i kvartsfinal och semifinal. I finalen blev det vinst med 1-0 och tjejerna, tränarna och det stora följet av supportrar föll in i ett gemensamt segervrål.

En riktigt toppenhelg med ett glatt gäng underbara tjejer, bra boende, bra gräsplan och gångavstånd mellan allt. Tack till Krokeks IF för ett bra arrangemang.

För filmer och bilder från cupen se lagets Instagramkonto https://www.instagram.com/saltsjobooiff05/

Vi välkomnar Tilda Nordström till F05
2018-05-29 22:16
Vi är väldigt glada att Tilda Nordström valt att fortsätta sin fotbollsutveckling tillsammans med oss i Saltsjö-Boo IF. Hon är en glad och positiv tjej som kommer bidra till att ytterligare stärka sammanhållningen i F05. Tilda har spelat fotboll sedan sjuårsåldern och har de senaste två säsongerna tillhört Boo FF F05:1. Tilda trivs med att spela på någon av kanterna som back eller mittfältare och har valt tröja nr 17.
Saltsjö-Boo IF , 06/03 10:31
Saltsjö-Boo IF , 19/08 21:59