Våra värdeord

Glädje

• Vi gör allt med glimten i ögat, vår ambition är att alla ska känna sig som stolta och trygga SBIF´are.
  • Vi har viljan att utvecklas från bra till bättre i allt vi gör.
  • Vi vill att alla spelare, tränare, föräldrar ska känna delaktighet och att bli sedda vid alla tillfällen som vi ses
  • Vi bidrar till att skapa glädje och trygghet för alla när vi deltar i olika aktiviteter med Saltsjö-Boo IF.

Bredd

• Vi tar hand om alla och ser alla utifrån sin egen förmåga (och insats), alla får vara med!
  • Vi har spelare på olika nivåer i samma lag.
  • Vi låter spelare få prova olika roller, under match och träning, så det finns utrymme för alla att utvecklas och få nya utmaningar över tid.
  • Vi har nolltolerans mot toppning och utestängning, vi ser till den långsiktiga utvecklingen och inte bara på kortsiktiga resultat.

Engagemang

• Vi vill vara en förening som bygger på trygghet, delaktighet och tillhörighet där alla kan utvecklas som mogna, modiga spelare, ledare och medlemmar.
  • Vi föräldrar engagerar oss i laget och i klubbens verksamhet.
  • Tränare, ledare och styrelse har ett aktivt och synligt engagemang i klubben, vi delar gärna med oss av våra erfarenheter, tips och råd.
  • Vi utför alltid uppgifter vi åtagit oss och följer upp att aktiviteter blir genomförda.
  • Vi försöker alla att bidra så bra vi bara kan, på det vi är bra på.